jojo41 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Życzę wam miłego śmigania :icon_mrgreen: Ja spadam na łykend do Jeleniej Góry :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Tym razem jadę z moją kochaną paralotnią :D Będzie latane i pite :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 może jeszcze się ktoś skusi :D narazie pewne 4 sztuki :P JET godz12 :D :wink: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 a ja mam jutro wesele i musze jakos o 15 byc na nogach:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Peny, czy Ty usunales moj temat o nie zwiekszaniu licznika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 przebieg naliczany jest wg postów które coś wnoszą do forum :smile: a nie na sub forach regionalnych... :D niedługo mielibyśmy po milionie przebiegu... ;) fajną macie pogode na wypad do Kazimierza... dajcie jakieś fotki jak wrócicie...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Dziś do mnie zawitali koledzy z Warszawki na Bandziorkach i pośmigaliśmy sobie troszkę po mojej okolicy - było bardzo fajnie pomimo,że troszkę popadał deszcz... - dopiero wróciliśmy :D i kilka stówek przybylo na liczniku. -mam nadzieje,że jeszcze w tym roku będzie okazja pośmigać - może po okolicach Radomia :D POZDRAWIAM i do zobaczenia :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 czy na jutro sie ktos reflektuja na jakas przejazdzke??? pogoda nie powinna byc gorsza niz dzisiaj... w poniedzialek ma byc super aura ale mysle ze jutro tez nie bedzie najgorzej... pozegnalibysmy sezona jakas wieksza grupa moto... co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 My tez posmigalismy dzisiaj Kazimierz, Janowiec i okolice --fajowo było. Jutro dla chetnych powtórka o 12-tej na JET, tylko pamietajcie, ze przesuwamy w nocy godzine!!! :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 My tez posmigalismy dzisiaj Kazimierz, Janowiec i okolice --fajowo było. Jutro dla chetnych powtórka o 12-tej na JET, tylko pamietajcie, ze przesuwamy w nocy godzine!!! :buttrock: Mamy taką propozycję, żeby podjechać do zamku w Drzewicy (da się wjechać do środka motórami :) ), zrobić małe ognisko jak by ktoś chciał i gdyby dało się pozbierać coś suchego na opał ;). http://www.zamkipolskie.com/drzew/drzew.html Potem w zależności od czasu można pojechać na lody do Białobrzegów no i z powrotem do Radomia. Cała trasa będzie wyglądała mniej więcej tak: http://img152.imageshack.us/img152/5963/trasaud2.jpg to jest ok. 140 km :crossy: Do zobaczenia Miklas i Astarte :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 droga srednia ale pomysl przedni, jestem za :D tylko co z pogoda, czy ona nas satysfakcjonuje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Ja także chętnie bym pojeżdził , ale dopiero od 14.30 wczesniej nie dam rady :banghead: , w razie czego będę dzwonił do jupika i będę Was szukał :notworthy: szczeniak wstałeś już :D jakie plany na dziś :notworthy: :notworthy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No cóż - ja również chętnie bym się dziś do Was dołączył ale - wczoraj pośmigałem z chłopakami z W-awy a dziś muszę siedzieć z córcią - Żoneczka by tego nie przeżyła gdyby znowu musiała zawalić szkołę przez mój motocykl :notworthy: :D :banghead: I właśnie z tego powodu muszę dziś odpuścić. Ale życzę dobrej pogody i przejechania paru setek km. :notworthy: Ps. Miklas nie goń za bardzo bo nic nie zobaczysz :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 to bedzie plener czy nie bedzie w koncu??? jezeli chodzi o pogode to proponowalbym kiedunek trasy poludniowy-wschod, w tamtych rejonach wg pogodnika internetowego jest lepsza pogoda... to co JET o 12 czy moze godzinke pozniej 13?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 hejka! wlasnie wróciłam z okolic Kowali i niestety drogi w lasach są bardzo mokre ! Może jednak ok 14 się rozpogodzi , słoneczko zaczyna czasami się pojawiać na krótką chwilkę :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi