Maciejaa Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 szukam na allegro:D na mazowieckim:D heheNajlepiej by było gdyby tani motorek w idealnym stanie był jeszcze na tej samej ulicy na której mieszkasz... :biggrin:trafiles w sedno Titi:) hehehe to by bylo najlepsze rozwiazanie:D ale to niemozliwe;) u mnie na ulicy jest tylko jeden motocykl;) i to nie jest NSR ale za to kilka skuterow sie znajdzie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Z tego co widzę, NSR na allegro kosztuje 1/3 ceny samego sprowadzenia motocykla z USA więc "delikatnie" poroniony pomysł. Chyba ci sie nudzi i zamiast wejsc w allegro czy dizmar i kupic pierdzipęda to wolisz kombinowac jak "koń pod górkę". Pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 (edytowane) Dasz zaliczkę komuś w ciemno, a potem będziesz wybrzydzał i straszył bratem po wielu wyrokach czy jak ? Pogadaj z kims kto mieszka za miedzą np w UK niech się porozgląda i pomoże w zakupie .W kraju jest tyle że można poszukać w promieniu do 100 km ,bo dalej to najczęściej szkoda wachy.Gdzieś czytałem na tym forum o lubelskiej firmie która odbiera zakupiony na ebayu w UK motocykl i załatwia kwity. Edytowane 27 Grudnia 2012 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Panowie szlachta olej jest w sklepie...można odbierać....do końca roku i dla tych co zamówili po 115zeta....Potem z każdym pierwszym dniem miesiąca cena rośnie o 10 zeta ( oczywiście na tym z zapasów, bo nie wiem po ile uda się kupić następną razą...ale na pewno tańszy już nie będzie) :biggrin: :wink: :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 W sobotę jesteś mam nadzieję bo ciut zarobiony jestem ale może i jutro mi się uda. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jestem i w sobotę do 13.00...ale Tobie cena z pierwszym się nie zmieni, bo Ty zamawiałeś :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No dla siebie i Huberta.Dzwonię jutro. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ok, co będziesz dzwonił wpadnij na kawę.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Kolego Titi, postaram się jutro po południu podjechać po ten olej. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 czy radomscy motocykliści wybierają się na WOŚP? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 My może zajżymy a czy motocykliści radomscy się wybierają trudno powiedzieć :icon_razz: ....Siemanko Xylenko co tam u Ciebie, tak mało się ostatnio na forumie udzielasz.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Mam nadzieję że grypa odpuści.Na WOŚP się wybieram a ktoś motocyklem ? Jakieś pomysły ? Xylena na EKG bardziej...a my wiecznie młodzi to gdzie nam do geriatrii ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 hehehe jaki to młodzieniaszek z tego pancura się zrobił ;) Wczoraj na 1905roku widziałem dwóch na motorach i tak mi się fajniej zrobiło od razu. Jakis czopek duzy i scigawka..........przyznawac sie, którzy to? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Byzdra Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ja też ich widziałem i zastanawiam się czy to juz wiosna? Sam bym z chęcią przewiózł tyłek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jeśli pogoda by pozwoliła można by zagadać do 4x4 clubu i coś ogarnąć razem w związku z WOŚP.Jak na razie grypa po wiglijnym "opłatku" w Grocie trzyma .Ja na pewno nie jechałem.Wiem że kumpel miał do Pierścionka podjechać :) na jakieś wymiany. Ja też ich widziałem i zastanawiam się czy to juz wiosna? Sam bym z chęcią przewiózł tyłek. NA browar grzany to się dam namówić dzisiaj. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi