Veyroo Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 wiem, że znajomy mojej siostry ma zakład renowacji felg na 100% samochodowych ale mogę się dowiedzieć czy do moto też robi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Ktoś pisał by się na spotkanie "opłatkowe" 22.12 lub noworoczne 5.01 w Katakumbach ? Można zaklepać miejsce i każdy płaci sam za siebie ew pogadam co by zaoferował za 50-60 zł od kasku,Kwota nie kosmos do przełknięcia myślę.Pisać sugestie i ew nick i datę .Przeważy ilość na dany termin . witam! jak dla mnie termin 22.12 moze byc ale niech wypowiedza sie inni... ja postaram sie dostosowac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veyroo Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 no mi 22 rowniez odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 Moja fujara po wypadku miała lagi pogiete w chinskie S a felga byla prosciutka. Sprawdzalem ja u oponiarza na maszynie. Jak nie dostała w bok konkretnie to nie powinno jej nic byc, sprawdz oponę jak mówi prof. TiTi. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 29 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2012 (edytowane) Szacun Arek .Dalej do pracy na motocyklu. Wsiadałem o 8 do auta i ogrzewanie na full z początku, a na Kieleckiej Arka mijam :D Masz medal z kartofla przy najbliższym spotkaniu. Edytowane 29 Listopada 2012 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Wczoraj po graty do sklepu gość z Przysuchy przyleciał...Śmigają chłopaki a nie jak my "Piechota motocyklowa" :biggrin: :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 A Witam,Ja mieszkam tak blisko od roboty że mi sie nie opłaca moje czarne moto-maleństwo odpalać, żeby chociaż te 4-5 km było, wtedy w sam raz, a tak - dupa 3 min spacerkiem i jestem na miejscu.Ehh prawdziwy moto-piechociaż :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Jutro będę szpanował po Radomiu nowym samochodem :biggrin: Wreszcie uruchomiony i dopuszczony do ruchu pod każdym względem :cool: Znaczy zima mi nie straszna :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejaa Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 wkoncu zrobiles te siedzonka? zaprezentuj jakies foto;) pochwal sie swoim nabytkiem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 A jak tu się wkleja zdjęcia :banghead: Kiedyś mi się udało.. O chyba wiem...Proszę bardzo ;) Z tyłu trochę bardziej obciachowo się prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Latam od maja. Szedłem na lewy szlif ale mnie odbiło na drugą stronę i moto uderzyło o ziemię przy ok 80km/h. Na oko felga chyba nie jest krzywa, zauważalnie za to bije opona na bok ( nie jakoś wybitnie ale widać ). Może po prostu opona się tylko odkształciła od uderzenia o ziemię. Muszę jechać na wyważenie i zobaczę jak będzie, być może przewulkanizuję oponę w inne położenie i zobaczę czy to coś da. Opona nie ma żadnych bąbli itp. jest tylko obtarta.A nie wiecie czy u Augustyna wyważają koła? Edytowane 2 Grudnia 2012 przez kevin55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Na Kelles-Krauza 12/14 mają wyważarkę jedź tam... ale jeśli opona bije to żadne wyważanie jej nie pomoże, musisz kupić nową....Prawdopodobnie puścił jakiś drut i masz złom oponę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kevin55 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Właśnie na kelles-krauza panuje straszny burdel, byłem 4 razy i mi nie wyważyli. a idzie zakręcić samą felgę i zobaczyć czy bije? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja bym sobie zrobił to sam...Czujniczek zegarowy do tego wystarczy i wszystko wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 (edytowane) Na Wosniki przyjedz i ci zrobia koła szybko, tanio i porzadnie. Sucha/Wośnicka po prawej stronie przed skrętem w Bulwarowa. TiTus, fajny samochodzik tylko po co mu swiatla z przodu zamalowałeś??? noooo i ten uchwyt do otwierania bagażnika "troszke" duży ;) Ile to ma konikow i na którą oś napęd? Jak ma powyzej 200 i naped na tył to chcę się przejechać :) Tylko nie dzisiaj bo wczoraj ostro pochlałem. Edytowane 2 Grudnia 2012 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi