Bartosz Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Witam serdecznie zaprszama wszystkich lubiacych dobrze sie bawic na jamajka party 20 października 07 start okolo godziny 20 oczywiście bawimy sie w 2oo (ul.Tunelowa 2 tyły dworca zachodniego) na pewno duzo jamajki znajdziecie w tym miejscu:D wybierajac sie nie zapomnijcie zapakowac odpowiednich ciuszkow... pozdrawiam i zapraszam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Znaczy się karaibska impreza :icon_mrgreen: ? A będzie rum??? To ja namówię Pawła i będziemy^^Wróciłam niedawno z tamtych okolic i tęsknię jak diabli do plaż, słoneczka, rumu, oceanu, itp...:) A podasz jakieś szczegóły??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Znaczy się karaibska impreza :clap: ? A będzie rum??? To ja namówię Pawła i będziemy^^Wróciłam niedawno z tamtych okolic i tęsknię jak diabli do plaż, słoneczka, rumu, oceanu, itp...:D A podasz jakieś szczegóły??? hmmm bardziej tak bob marley :D i te rozne smieszne klimaty duzo reggae (rege czy jakos tak :D) no i fajnie by bylo jakby sie wszyscy poprzebierali:D moze byc niezly ubaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 no i fajnie by bylo jakby sie wszyscy poprzebierali:D moze byc niezly ubawTiaaa, szczególnie Klaudio z dredami :) *.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Tiaaa, szczególnie Klaudio z dredami :banghead: *.pzdr buhehehehe nie wyobrazam sobie tego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 buhehehehe nie wyobrazam sobie tego :)A ja tak. I już widzę Klaudia-dreda pląsającego reagge w czułych objęciach z kaloryferem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niecne Zielone Oczy Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Tiaaa, szczególnie Klaudio z dredami Ostrzegajcie, zanim coś takiego napiszeszcie, można się udławić herbatą! ;) Przebranie- tzn. Bartek, będziesz w spódniczce z liści bananowca, tudzież w bikini :icon_mrgreen: ?Regaae super;), ale jak to jamajka bez rumu...? I bez trawy :icon_mrgreen: ?Smuteczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 To ja namówię Pawła i będziemy^^ Prasuję koszukę w kawiaty, solarium 2 razy, depilacja klaty i można się wybrać ;). Serwujecie jakies fajne drinki, czy jak zwykle browar i tymbarka :icon_mrgreen: ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 A ja tak. I już widzę Klaudia-dreda pląsającego reagge w czułych objęciach z kaloryferem. ;) dobry towar skoro tak porusza fantazje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 jest pewna szansa, że nic mi nie stanie na przeszkodze, tylko skąd ja cholera wytrzasne dredy :icon_evil: ... chyba wiem ... :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 z mopa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Opublikowano 17 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 niestety nie bedzie na tej imprezie zadnych ciekawych drinkow ale moze na nastepna cos wymyslimy dzieki za podpowiedz (nastepne moze beda hawaje:P) generalnie od razu prosba (nie powinienem musiec tego pisac ale niestety nie wszyscy wiedza o co cho)nie chciałbym przyłapac kogos z wlasnym alko na sali badz z innymi uzywkami mam nadzieje ze wszyscy sie domyslaja o jakie mi chodzi...mozna robic co sie podoba w domu badz poza knajpa!!ale w srodku nie chce nic niepokojacego (moim duzym nosem) wyczuc na sali!!!!!! pozdrawiam Bartosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 kto się z forumowiczów wybiera? Jest coraz bardziej prawdopodobne, ze małżonka się uda na party firmowe więc można by fajnie zabalować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 ostatnia sobote mysle, ze wracam do domu. Potem bede juz zostawac na weekendy. Przynajmniej mam taka nadziej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 A ja spotkałem Toudiego z Lopezem, jego Marzenką i jej uroczą koleżanką z pracy, później doszedł Bruno, Gejsza i jacyś ludzie :buttrock:Jak mnie się znudziło, to zapuściłem Kawę i odjechaliśmy w siny Mokotów :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi