Fiery Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Odebrałem swoje pierwsze moto - Intruder M800.Fantastyczny :) Edytowane 12 Października 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Gratuluje Tobie jako pierwszy. fajne moto no i SUZUKI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Gratuluje i szerokiej drogi życzę. A jako, że to Twój pierwszy sprzęt jeździł rozważnie i spokojnie, zapoznaj się z tą maszyną jak najbardziej i dopiero zacznij odkręcać :icon_exclaim:. Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 :wink: GRATULACJE :) Szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 GRATULACJE! "Wyborny wybór" - Maruder 800. Zazdroszczę tej radości z nowego nabytku chociaz sam jestem jeszcze częsciowo w tej "euforii" bo swoje moto przytargałem jakieś 2 tygodnie temu. Foto w podpisie poniżej. PS. Zapodaj jakieś foto i wrażenia z jazdy. pozdroV2. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 No. no... pierwszy sprzet i to jaki! :icon_mrgreen: Gratulacje, fotki pls, szerokości i pozdrawiam, :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Zdjęcie tutaj:http://erinthar.republika.pl/Intruz.jpg Co do wrażeń to trzeba będzie trochę poczekać - egzamin na pj w przyszłym tygodniu, plus czekanie na odbiór. Z przejazdu salon->garaż (27km w tym połowa przez warszawskie korki) mogę tylko powiedzieć, że czułem się komfortowo. Nie mam porównania do innych moto, więc trudno mi określić szczegóły. Dam znać gdy wrócę z listopadowych przejażdżek (o ile aura pozwoli, a MUSI pozwolić :icon_mrgreen: ). Dzięki i pozdrawiam :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam i gratuluję, naprawdę ładna maszynka.Ja swoją mam od tygodnia :icon_mrgreen: Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kovens Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Gratuluje. Sam czegos szukam do jezdzenia :crossy: Mam w glowie milion pomysłów... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 piekna maszyna .. gratuluje pieknego sprzetu ...szerokosci i bezpiecznych kilometrow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Extraaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gratulacje i zapraszamy do działu chopperow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 bardzo fajny sprzęt :) gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Dzienks! :) Info z ostatniej chwili - zdałem egzamin na A (niby nic wielkiego, a cieszy).Teraz pozostało czekać na odbiór pj. :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 życie jest piękne, co? :( gratuluję wszystkiego!! :lapad: :notworthy: :) :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi