Seba Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Seba uwaza ze robienie z motoroweru czegokolwiek (w sensie przerabianie) jest bez sensuNie prawda. Bez sensu to jest psucie motorów :!: Dobrą przeróbkę jak najbardziej popieram. Zaznaczam dobrąA ja tak tylko z ciekawości chciałem się dowiedzieć co Magic rozumie poprzez słowo choper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Wracajac jeszcze do przerubek - widzialem kiedys rometa polo przerobionego na choperka i wygladalo to zajebiscie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 M@gic- moim zdaniem z pegaza za chiny nic nie zrobisz. To typowy motorower. Gdybyś miał simsona czy coś w tym stylu to chopperka byś wysmażył, ale nie z pegaza! Sam pomysł przerabiania motorowerów jest genialny. Ale tzreba mieć jakąś bazę :)Hmmm możliwe, że ja akurat nie mam pomysłu. Mam nadzieję, że Tobie wpadnie coś do głowy i wymyślisz jakiś patent. Tego Ci życzę i z niecierpliwością czekam na wyniki Twojej pracy przy bzyku. Jeśli To Ci pomoże to jeden z członków apanonaru robił czoperki z komarów. Na stronie znalazłem tylko jedną fotkę. Zajrzyj:http://apanonar.riders.pl/klub/wyjazdy/sez...96/pojeksp.html(pierwsze zdjęcie)Myślę, że dobrym pomysłem było by przeniesienie baku przed siedzenie (tak na dobry początek) :DPozdrowionka!!(niemogę się doczekać kiedy znów będe mógł pomyśleć nad przerobieniem jakiejś bzykawki- silnik już czeka :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 15 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 Ludziska, dzieki za posty... :) Z deczka mnie zmobilizowaliscie postami. Ja juz sobie powiedzialem : na wiosne robie bzyka. Juz wiem jak go zrobie. GUFI dzieki za fotke na pewno sie przyda. PS. Ja mam pegaza z silnikiem od rometa. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi