Krzysnik363 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Hej. 1 Kiedy Peugeot zaczął stosować blokady w module ??2 Czy możliwe jest żeby w moim Sv była blokada obrotów ? Na wario ani tłumiku nic nie ma http://allegro.pl/item253805328__tuning_pe...a_lead_50_.html3 Ile może kosztować używany moduł (odblokowany) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 przede wszystkim naucz się podpisywać temat! :icon_mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ok. Ale odpowiedzcie mi konkretne na pytanie a nie mówcie o moim słownictwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 po pierwsze to skad wiesz ze to blokada na module? co do stosowania to watpie zeby ktos ci powiedzial konkretnie- skutery szly na rozne kraje i dla roznych krajow byly czesto roznie blokowane. modul to koszt 150-200zł pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Wiem z stąd ze motor nie wkręca sie na obroty a nie ma nigdzie blokady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 nie wkreca na obroty to znaczy? nie wkreca sie bo wkreca sie i nagle odcinka czy nie wkreca sie bo wkreca sie powoli i ogolnie jest slaby? pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Wkręca sie bardzo szybko do jakiś 5 tys obrotów to jest jakieś 55 km/h a potem mu tak przerywa jak by zapłon odcinało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr_motor Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 jaki masz rok tego skutera i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 To wyglada na jakas blokade ale do 5 tys to chyba nie blokują,sprawdz gaznik jeszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Skuter ma blokade na module przy 7 tys :icon_biggrin: Dowiedziałem sie juz pewnien czas temu ale nie odwiedzałem tego forum.odblokowany modul juz w drodze a temat uważam za zamknięty rocznik 1994 P.S Peugeot stosował blokady w gaźniku ?? to chyba bardziej w chińskich wynalazkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi