Kawasaki ZXR Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ciesz się że tylko blokada poszła... Gdyby Ci się kluczyk złamał w stacyjce dopiero byś miał problem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Możesz wymienić samą stacyjkę i dopasować do niej twój kluczyk, albo naprawić ta stacyjkę. W stacyjce w hondzie nie ma immo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackass Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) W samej stacyjce immo nie ma, ale jest w kluczyku. Po kosztach wymień samą stacyjkę i będziesz miał do niej nowy, inny klucz. Oryginalny przypniesz razem z nim na i nie powinno być problemu. Bez ori kluczyka w pobliżu pętli immo nie odpalisz. Nie wiem jak wygląda kluczyk, być może da się przełożyć immo z klucza do klucza. Łebski fachowiec dopasuje ori klucz do nowej stacyjki. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez Jackass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszDrago Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Ciesz się że tylko blokada poszła... Gdyby Ci się kluczyk złamał w stacyjce dopiero byś miał problem :banghead: Wiem ^^ tylko najlepsze jest to, że siły mało co użyłem :(W samej stacyjce immo nie ma, ale jest w kluczyku. Po kosztach wymień samą stacyjkę i będziesz miał do niej nowy, inny klucz. Oryginalny przypniesz razem z nim na i nie powinno być problemu. Bez ori kluczyka w pobliżu pętli immo nie odpalisz. Nie wiem jak wygląda kluczyk, być może da się przełożyć immo z klucza do klucza. Łebski fachowiec dopasuje ori klucz do nowej stacyjki. Ta antena co mi teraz na alledrogo pokazało to jest jednak obwoluta stacyjki, mój błąd nie przyjrzałem się dobrze.Niestety nie znam takiego magika co by mi przerobił ori klucz więc zostaje wymiana stacyjki, a reszta będzie śmigać na starym kluczyku . Tyle info mi wystarczy Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Sam jesteś nawet w stanie dopasować nowa stacyjke do starego kluczyka, wystarczy wsadzić kluczyk do stacyjki gdy masz bebenk na wierzchu i zeszlifować to co wystaje poza obrys cylindra.Jeśli sam nie ogarniasz to większość ślusarzy dorabiających klucze to zrobi. Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi