Buldoczka Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 No to teraz ja się chwalę. Od dziś jestem właścicielką Eliminatora. Pierwsze jazdy na parkingu przy Bułgarskiej podobno nieźle wypadły. Na razie On rządzi, ale do czasu... Potem będzie mi posłuszny we wszystkim ( jak Buldok mój ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Brawo, brawo! ;) To teraz za pysk i o glebe ;) Musi wiedzieć kto rządzi :) PowodzeniaK Edytowane 9 Października 2007 przez k_u_b_a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Gratulacje! Taki mały zapierdalacz - 30 KM/12000obr. :D Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 gratulacje!! powiększamy grono motocyklistek widzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buldoczka Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Taki mały zapierdalacz - tak, tak, w sam raz dla mnie :D ;) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) No właśnie na początek bardzo dobry, mały, mała pojemnośc, ale swoją moc ma :notworthy: Edytowane 10 Października 2007 przez pawel125r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Gratulacje, niech ci służy bezawaryjnie :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 no, gratulacje, przyjemnego i bezpiecznego smigania zyczę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 :buttrock: GRATULACJE :biggrin: Niech służy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi