mackon4089 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam jestem na kupnie motocykla i zainteresowała mnie ta xr 400 http://moto.allegro.pl/item251265793_honda_xr_400_1996.html Czy ktoś może go oglądał- czy to cos interesującego bo mam tam aż 300km Przez telefon sprzedający mowił ze"ok" tylko lekko "kaszle" na niskich obrotach :icon_biggrin: Będe wdzięczny za wszelkie opinie jak i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Z obrazka widac że opony do śmieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Jade ją w sobote oglądać albo od tego faceta husqe te 410. Może kupie coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Volt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Stoi na allegro od kilku miesięcy :biggrin:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Stoi na allegro od kilku miesięcy :biggrin:. I co związku z tym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) ze pewnie jej stan odbiega znacznie od opisu i do regulacji , znaczy do kapitalnego remontu natychmiast :icon_mrgreen: Edytowane 9 Października 2007 przez Nitomen KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ze pewnie jej stan odbiega znacznie od opisu i do regulacji , znaczy do kapitalnego remontu natychmiast ;) Za 6 tys zł mysle ze to dobra cena i lepiej kupic taką xr 400 za 6tys chocby do lekkiego remontu niz dr 350 za podobne pieniądze z gorszego roku zwłasz cza ze po włozeniu np 1 tys zł mamy naprawde świetńa maszyne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Stoi na allegro od kilku miesięcy ;). No i właśnie mnie to dziwi! W końcu sprzęt wydaje mi się hodliwy a jeszcze koleś coś kręci. Dzień wcześniej na aukcji cena minimalna była 7300zł tak samo z husqvarną te 410 jego stała 7300 a teraz stoi coś koło 6400zł. Nie wiem czy od niego brać bo motory coś długo stoją na allegro.Jak pisałem email czy nie spuści o 400zł to sie zgodził odrazu.Teraz coś sie boje w to pakować chyba wezne wr 250 husqe. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 mój kmx stał na allegro 8 miesięcy, w tym czasie były 3 telefony ........ transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 mój kmx stał na allegro 8 miesięcy, w tym czasie były 3 telefony ........ I właśnie oto mi chodziło. Nie zawsze gdy moto stoi długo na allegro to oznacza że jest w złym stanie technicznym ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriana Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) I właśnie oto mi chodziło. Nie zawsze gdy moto stoi długo na allegro to oznacza że jest w złym stanie technicznym !Pozdrawiam Ile stoi to nie ważne. Nie rozumiem, dlaczego zainteresowanie tym modelem w naszym kraju jest takie niewielkie ... może dlatego, że brak odważnych ,którzy sprowadziliby trochę tych sprzętów z zagranicy :buttrock: Dla mnie nie za dobrze wygląda kraj pochodzenia: Włochy, czyli ciepło cały rok i nie kończący się sezon, a przebiegu brak. Rok produkcji...ponoć przed '98 rokiem bywały problemy z pompą oleju ... ale to takie tam "ploty".Sam motocykl, jeśli nie jeździł nim 120 -kilowy rzeźnik, jest bardzo wytrzymały i , co ważne, silnik nie jest zbytnio wysilony. A cóż można powiedzieć o "kaszlu", trzeba ją zbadać :buttrock: Myślę, że warto ją obejrzeć . :icon_mrgreen: Edytowane 10 Października 2007 przez Oriana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Osobiście miałem już jeden motor z włoch ( wczoraj sprzedałem) ale musze powiedziec ze zadnych kłopotyow z nim nie było. :buttrock: Biore pod uwage te dwie maszyny: 1 http://moto.allegro.pl/item253404656_yamah...db_ttr_600.html 2http://moto.allegro.pl/item251265793_honda_xr_400_1996.html oba z włoch :icon_mrgreen: prze to ze mają długi sezon mają też duży wybór dlatego coraz więcej moto z tamtąd zwożą-pytanie tylko w jakim stanie zwożą.Ja mam dodatkowo tego pecha ze mieszkam na południu polski (Bielsko Biała) i wszędzie mam daleko :banghead: z tąd zakupy jakby w ciemno troche :lalag: :buttrock: HELP :clap: Edytowane 10 Października 2007 przez mackon4089 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ja tą xr może w sobote obadam. Tylko czekam na tate moze do soboty bedzie to jade i Ci dam znać co i jak. Bo ja mam koło 40KM do niego więc zobacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja tą xr może w sobote obadam. Tylko czekam na tate moze do soboty bedzie to jade i Ci dam znać co i jak. Bo ja mam koło 40KM do niego więc zobacze. Dzięki.W sumie to raczej juz zdecydowałem o ttr 600 jest niedaleko i to z wyczynowym przednim zawiasem (upsy) więc pewnie sie skusze.Ale jak obejrzysz tą xr 400 napisz bo jak faktycznie będzie w dobrym stanie ,a ty jej nie wezmiesz to moze zmienie zdanie i bym go wzioł-pozdro i dzięki :buttrock: :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 chyba ktoś wyjabeł mojego posta ku*wa! wiec jeszcze raz gdzie Ty widzisz w tej ttr tuningowe zawieszenie? http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi