Magik Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Zip a ty chcesz do tylu tylko te swiatlo???:) Ciekawe jak by to u mnie pasowalo no niee?? 8) A skad bedziesz mial doidke???:( Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Ciekawe jak by to u mnie pasowalo no niee?? 8) A czym jezdzisz ?? A skad bedziesz mial doidke???:)Polecam ze sklepu :lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 13 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Ciekawe jak by to u mnie pasowalo no niee?? 8) A czym jezdzisz ?? A skad bedziesz mial doidke???:)Polecam ze sklepu :lol::lol::lol:on jezdzi pegazem :D a ze sklepu no nie wiem moze ze zlomu ? :D :lol: , tak wogle to maine kuzyn :( Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Hmmm..... romet pegaz - mile wspomnienia :-)W pegazie tylne swiatlo diodowe by moglo dac calkiem ciekawy efekt :-) i moglbys sobie przy okazji stopa zrobic :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 yo m16 miales pegaza??? a nie wiesz moze ile kosztuje przedni klosz do niego?? bo mi sie pobil statnio...... a techniacz to moj kuzynek jest... Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Nie nie mialem pegaza ale kolega mial i troche sie tym morturkiem wytuklem :-)Fajny sprzecik :-)Przedni klosz nowy - to Ci bedzie ciezko dostac ale uzywany to z powodzeniem powinienes za jakies 5 - 10 zl kupic :-)Pozdr. for all you family :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 13 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2003 Nie nie mialem pegaza ale kolega mial i troche sie tym morturkiem wytuklem :-)Fajny sprzecik :-)Przedni klosz nowy - to Ci bedzie ciezko dostac ale uzywany to z powodzeniem powinienes za jakies 5 - 10 zl kupic :-)Pozdr. for all you family :-) m16 dzięki Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi