Umberto Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Witam,tak jak w temacie, jak sie demontuje żarówkę w tym modelu w tylnej lampie? nalezy przekrecić, wcisnąć, szarpnąc.......dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 młotek i dłutko :crossy: a tak serio to myślę że jak w każdym(prawie) innym moto: wcisnąć, przekręcić w lewo i wyciągnąć :rolleyes:oczywiście jeśli masz jakieś wynalazki typu led to będzie problem bo pojedyńcze diody ciężko powymieniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) tak jak napisal Lysy - przekrecic mocno w lewo - wyjdzie musisz tylko troche uzyc sily EDIT - jaja to sie robia z zarowka przednia w modelach (99,00) k...... Edytowane 8 Października 2007 przez squod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umberto Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 młotkiem juz próbowałem i nie dało rady :) więc spróbuje siłowo przekrecić w lewo. Mam nadzieje ze szybko mi przednia nie padnie bo mam '99 pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 a tak serio to myślę że jak w każdym(prawie) innym moto: wcisnąć, przekręcić w lewo i wyciągnąć :icon_eek: dokładnie tak :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi