Manulo Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 czy ktoś ma jakieś fajne zdjęcia takich szczurków???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 czy ktoś ma jakieś fajne zdjęcia takich szczurków???? To byla kiedyś poczciwa CB750: A tutaj - uwaga! - wariacja na temat Kawy KZ750 (Jag, poznajesz? :lol: ) I w ogóle zajrzyjcie na stronę http://ratbike.org PS. Piękne hasło: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 14 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 trzeba przyznac ze robia wrazenie...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 14 Października 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 14 Października 2003 Tak brzydkie, że aż coś w tym jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 A tutaj - uwaga! - wariacja na temat Kawy KZ750 (Jag, poznajesz? :lol: )Ni cholery...to na pewno nie moja Kawcia :) Dla pewności muszę zajrzeć do nowego właściciela...Jak ją tak sprofanował to go zabiję :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 15 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2003 http://forum.motocyklistow.swiata.pl/album....php?pic_id=748 Czyz nie zaj**bisty? Samson, a nie myślałeś żeby swojego GieeSa na takiego szczurka przerobić??? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OZ Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 Wygląda jak perszeron.Mad Max mi się przypomniał jak go zobaczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 16 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2003 no kurde troche dziwne ale cóż motocykl :) pozdro:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 19 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2003 Samson' date=' a nie myślałeś żeby swojego GieeSa na takiego szczurka przerobić??? :lol:[/quote'] Chcialbym miec motocykl, ktory pasuje na szczura. Np. była Bushowa GPZ550.Moj motocykl ma zbyt klasyczne ksztalty i nici z przerobienia go na rata :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Zerknijcie na to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 24 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Czy to Ducati? :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Tak...to mój Monster po drobnych przeróbkach kosmetycznych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaneda Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Te zdjecia co wy dajecie to przynajmniej przypominaja motory i jeszcze daloby sie na nich jezdzic ale popatrzcie na to max Rat :1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 A już chciałem powiedzieć, że hardcorowych ratbikeo nie pokazujecie. No Kaneda, cała esencaj szczurków. Ja widziałem kiedyś jeszcze takiego z czaszką przy kierownicy i owłosionego tu i ówdzie, z zarzyganym olejem silnikiem... Mniam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi