CosmoSquig Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Garść niusów o tenerce: Sugerowana detaliczna - 29.900 plnDostępność - od maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1800 Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 CZy ktos już smiga tym motorkiem ciekawy jestem opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 CZy ktos już smiga tym motorkiem ciekawy jestem opini Na Wyspach dostępny ma być dopiero od kwietnia , ale podobno jest ogromne zainteresowanie i sppora część zamówionych przez dealerów motocykli została już zaliczkowana. A motocykl swoją drogą ładny, szczególnie w pustynnym malowaniu (mam go ustawionego na tapecie na domowym kompie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek45 Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) Na Wyspach dostępny ma być dopiero od kwietnia , ale podobno jest ogromne zainteresowanie i sppora część zamówionych przez dealerów motocykli została już zaliczkowana. A motocykl swoją drogą ładny, szczególnie w pustynnym malowaniu (mam go ustawionego na tapecie na domowym kompie).Pytałem u dilera ,ale dopiero być może w maju będą mieli sprzęta w salonie. Wybierałem się na targi motocyklowe specjalnie dla niej, ale nie stykło z czasem ,a bardzo chciałbym ją juz zobaczyć z bliska. Mnie osobiście podoba się wersja biała z kuframi. Mam też ją na tapecie w kompie. Edytowane 20 Marca 2008 przez Leszek45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dzisiaj oglądałem ją i mnie nie zachwyciła, a poprzedniczka była piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelpi80 Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Dzisiaj oglądałem ją i mnie nie zachwyciła, a poprzedniczka była piękna tez widzialem w kilku sklepach i jest troche "odjechany" i kanciasty ale jest po prostu nie taki jak inne- do wszystkiego mozna przywyknac, a innosc zawsze troche szokuje. Po tych wszytkich motocyklach a'la terenowych turystykach przypominajacych bardzoje maxi-skutery to ciekawa odmiana. Sparawia wrazenie lekkiego, wiec jak najbardzoej moze sie nadac do swojego prznzaczenia. Mnie ciekawi bardziej jak zachowa sie na trasie z bagazem+pasazerem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Mnie ciekawi bardziej jak zachowa sie na trasie z bagazem+pasazerem. Właśnie z tego słabego punktu tenery, zrezygnowałem ze starej i TDMe sobie chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joyjoy Opublikowano 24 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Panowie pomóżcie - wymyśliłem sobie że to moto dla mnie, ale chciałbym przed zakupem nowego móc chociaż usiąść z odpalonym silnikiem na takowym moto, o przejażdżce nie wspominając już, a tego w salonie nie da rady zrealizować. Jeśli ktoś z Was mógłby mi to udostępnić - poważnie nawet tylko zobaczyć jak z drganiami silnika byłoby cudownie.Mieszkam w opolskim, ale i śląskie i dolnośląskie mam w zasięgu. No chyba że ktoś z Was ma kilkulatka w idealnym stanie do sprzedania to też biorę pod uwagę. Zdesperowany Joy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Cześć, z tego co wiem w salonie BM Motor w Kłodzku mają taką sztukę, spróbuj zadzwonić i pogadać, może się uda. Edytowane 25 Maja 2016 przez Doozer Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi