neopmi Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 ;) czy ktos wie jaka jest oryginalna dysza do silnika minarelli am6 na gazniku dellorto ja mam Peugeot XP6 i ktos majstrowal pali 6 litrow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 6 litrow to chyba normalne spalanie... oczywiscie zalezy jak jezdzisz...a ssanie Ci sie domyka?wejdz na strone dellorto i poszukaj schematu gaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 78 jak sie nie mylę , 6 to duzo za dużo jak na 50-tkę.4-5 max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 a w ogóle o jakim gaźniku mówimy?? bo każy ma inną dysze przecież a autor może mieć jeszcze inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 w moim skucie oryginalnie jest dellorto 14 phva dysza 78 Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 w moim jest Dellorto PBHN(chyba) 17. Kiedyś na ssaniu palił ok 5 l, teraz mieszcze się w 2,5l, cykl mieszany... :icon_question: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 w moim skucie oryginalnie jest dellorto 14 phva dysza 78 no a ja np w sha14mm mam 65 dyszke. niech autor napisze jaki ma gąxnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Kurde ja nie wiem jak wam wychodzi takie spalanie :icon_eek: Moja aprilia była dobrze ustawiona miała poczyszczone filtry i jak porządnie dzidowałem przez miasto to spalanie wynosiło nawet do 5.5 L. Oczywiście jak się jechało trasą czy trochę spokojniej przez miasto można było spalić 4, ale 2.5 :crossy: Kilku moich kumpli miało i minarelki i inne silniki o zbliżonych pojemnościach, i wszędzie spalanie wypadało podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neopmi Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ELO TO PHBN 12 A STRONA DELLORTO JEDNA NIEAKTYWNA A DROGA BEZ SZCZEGOLOW DZIEKI ZA POMOC pozdrawiam :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 na gaźniku 12mm pali 6litrów?? zobacz jaką ma dysze bo raczej napewno nie seryjną i w ogóle to chyba gdzieś waha ucieka bo niemożliwe żeby tyle chlał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Chyba nie bylo PHBN 12, predzej 21. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neopmi Opublikowano 7 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 to napewno taki gaznik jest w necie ale bez opisow :) a paliwo nie ucieka nigdzie,z silnikiem jest wszystko ok pozdrawiam i dzieki za pomoc :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 na moje 6 litrów to srednie spalanie ja milem benelli rvr minareli i palil 3 a jak sie cislo to do 6 podchodzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 2.5 l to kosa spalinowa pali ale nie motorower..tak jak te cobry kiedys w polmozbytach miały palić 2.5 l a tak naprawde 3,5-4. bajki możesz swojemu ojcu pisać, bo ja nie uwierze... zresztą chyba nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 (edytowane) motorynka pali 1,5 :biggrin:w każdym razie jak było wszystko sprawne tyle paliła, na zbiorniku ponad 300km Edytowane 7 Października 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi