Gregor Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Koszta samego wyjazdu nie są wysokie. Paliwo tanie, max 2,50 zł. Trzeba policzyć w zależności od spalania ile komu wyjdzie przez te 17 tys. km. Na jedzenie i picie trzeba liczyć przynajmniej ze 20-30 zł dziennie. Wziąłem ze sobą jakieś 6 tys. zł a przywiozłem 2. Tak więc zmieściłem się w 4. Ale główne koszty takiej wyprawy to przygotowania przed. Tego się nie da policzyć i u każdego wyjdzie inaczej. Z porad to mozna dodać, żeby na Ukrainie jeździć przepisowo. W Rosji już jest luzik. Ale jadąc na wschód polecam kupić obowiązkowo moskitiere i sporo środków na komary i nie zapomnieć kondonów na deszcz... Wstęp ładny. Liczę na dalszy rozwój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jag - strasznie krótka ta relacja? notatka? na wirtualnej polsce :icon_razz: Ja o Was napiszę więcej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagdtiger Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 W wolnej chwili coś jeszcze dopiszę. Na wp miała się ukazać dłuższa relacja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zajefajnie !!! Zazdroszcze takiej wyprawy.Ps. Jakim cudem SOROCK dojechał tam szosową NTV 650 ???? Wow ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joajer Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Akurat leciała powtórka opowieści motocyklowych na TVN i ci śmieszni Anglicy jadąc z wozem serwisowym na wschód od Słowacji mieli same problemy, w Mongolii to nawet asfaltu nie widzieli a czasem to dziennie po 20km robili, a tu widzę że owszem, trochę off road ale bez przesady więc co? Chyba ta telewizja robi jakiś teatr? Albo ci z zachodu to takie bałwany że szkoda gadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasnyBaniak Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 swietne zdjecia. Super wyprawa.Chetnie poczytał bym dobre rady, z doswiadczen po wyprawie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcotek Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 czekam następnej exqrsji i chętnie dołączę jak Allach pozwoli :icon_rolleyes:Mongolia to wyprawa, którą planowałem od bardzo dawna. Pozdrawiam, Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi