Piopio36 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No i ja też się dołączam do gratulacji Poważanko dla ciebie pod każdym względem.Ale najbardziej zastanawia mnie jak mogłeś na taką wyprawe pojechać samemu?? Wiem że większości przelotowa by nie pasowała, ale chociaż kogoś jako pasażera. Tylko nie wiem czy CZ by wtedy dała rade, ale myśle że by dała :clap: P.S ...a tak wogole to widze że inne wyprawy też miałeś dosyć ciekawe :banghead: :buttrock: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Przegość! :crossy: :icon_exclaim: :icon_exclaim: Co za chart ducha! I co za wyprawa! Gratuluję i dziękuję :icon_exclaim: PSNordkap jest w moim planie wyprawowym być może już w 2008. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabel Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Przecztalem relecje ostatnio, ale nie zdążyłem pogratulowac. NaczelnyFilozof Szacun :P. Wyprawa super, relacja tez. Twoj optymizm i nie marudzenie normalnie dodaje mi kopa :P Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Naczelny... Ty wiesz, że jedyny w swoim rodzaju jesteś... :banghead: Wiem :banghead: ..No ale co z tym przerywaczem...czemu tak go wypalało ??? może chu*owa przerwa ??? Nie wiem. Ale na nowy sezon motocyklowy znów wracam do elektronicznego zapłonu. Tym razem zabezpieczy sie wszytsko lepiej przed wodą/wilgocią... Fajną atmosferę macie na zlocie już wymierającego gatunku, bardzo chętnie odwiedziłbym kiedyś was na takim zlocie i zobaczył na własne oczy te legendarne maszyny. Film o Zlocie Jaw & CZ Gostchorze another werszjon Panie tu masz Pan kolejne wideo z tego Majestatycznego Spotkania :D Ale najbardziej zastanawia mnie jak mogłeś na taką wyprawe pojechać samemu?? Wiem że większości przelotowa by nie pasowała, ale chociaż kogoś jako pasażera. Tylko nie wiem czy CZ by wtedy dała rade, ale myśle że by dała :D Tu taki jeden :banghead: Jawą TS z ukochaną 10ooo km po Europie przejechał. I sprzet dał rady :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tu taki jeden :D Jawą TS z ukochaną 10ooo km po Europie przejechał. I sprzet dał rady ;) Kurde nie kojaże o kogo chodzi, chyba słabo śledze forum. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Tu: http://forum.motocyklistow.pl/10157-km-prz...cja-t84004.html masz relację z tej ''przejażdżki'' :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi