piotrek2345 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam ma ktos z was mzoe cos takiego ?? http://allegro.pl/item250538889_rewelacyjn...o_w_jednym.htmlBO interesuje mnei jak to sie sprawuje na sniegu . Moj staruszek ma skuter sniezny ale taki skutercross mzoe byc ciekawy tylko ze to jest jakas tandeta chinska :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 http://2moto.com/Video_Gallery/robi wrazenie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam. Za 8 koła nowy motocykl z takim osprzetem to pewnie jakiś chinski bubel dobry na kilka godzin jazdy. Kolejny bubel na rynku, chiński mały wynalazek, wygląd ma ładny i o to chodzi, kazdemu się spodoba a od strony technicznej to rozpacz. To tyle z mojej strony :) Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Za 8 koła nowy motocykl z takim osprzetem to pewnie jakiś chinski bubel dobry na kilka godzin jazdy. Kolejny bubel na rynku, chiński mały wynalazek, wygląd ma ładny i o to chodzi, kazdemu się spodoba a od strony technicznej to rozpacz. To tyle z mojej strony bigrazz.gif Dodam, że oryginalny zestaw do przerobienia KTMa EXC kosztuje ok. 10 tyś zł. Jaka jest jakość motocykla z zestawem za 8 tyś, można się łatwo domyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 No ja wiem ale dobrze sie czyms takim jezdzi wogle ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no widjo pikczerach widać że ładnie wykręca ale czy ktoś osobiście testował ? wątpię .u nas śniegu jak na lekarstwo (centrum) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 pierwsze widze cosik takiego- ale chętnie bym poszusował na tym czymś :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi