RudyXJ Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 http://moto.allegro.pl/item250640689_extra...iem_suzuki.html zna ktoś ten sprzęt ? Kumpel jest zainteresowany ale najpierw musi sie pozbyć GSXF`a 750 , pozdro :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 he, he - rama od Panheada - sztywna, a kąt główki jak do draga... poza tym pasuje pod silnik starego Suzuku GS i Harleya - dobre :notworthy: ...ale trzeba przyznać -sprzęt ciekawy i wygląda na solidnie zrobionego :icon_idea: - tylko sztywna rama na dziurach + jakaś prędkość = desperacja Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To moto już z miesiąc na allegro jest.Fajnie wygląda ale faktycznie-sztywna rama nie jest dobra.Już softail nie daje rady to myślę że na takim czymś nie da się jeździć i dlatego gościu sprzedaje bo wygląda miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Szkoda ramy od poczciwego Pan`a.....barbarzyństwo.... Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Moim zdaniem sprzęt bardzo fajny. Generalnie podoba mi się koncepcja draga/choppera z silnikiem r4.A co do sztywnej ramy, to hmmm. Napewno ten sprzęt jest dla twardziela/hardkorowca :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Moim zdaniem sprzęt bardzo fajny. Generalnie podoba mi się koncepcja draga/choppera z silnikiem r4.A co do sztywnej ramy, to hmmm. Napewno ten sprzęt jest dla twardziela/hardkorowca :biggrin: Co dużo nie jeździ :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 teraz cena promocyjna jesienno- zimowa i jeżeli nie sprzedam w ciągu max 3 tygodni cena wraca do 8600 co za przebiegłoś marketingowa :biggrin: ja bym napisał że wraca do 12 tyś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ciekawa składanka, można zakupić moto wstawić do garażu czekając na lepsze drogi w kraju hahaaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Co dużo nie jeździ To zależy od charakteru i ''twardości nabiału'' :) :D :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Heh dobre!!!Ciekawe jak tym przejechać po kostce brukowej?Myślę że trzeba poprostu zsiąść i pchać bo innaczej to kogel mogel się zrobi:P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To zależy od charakteru i ''twardości nabiału'' :icon_mrgreen: :icon_eek: :biggrin: Ta, jasne... Charakter na trasie 1000 km napewno pomaga ale kregosłup po 2 sezonach (takich przeciętnych po 10 tys km) na tym moto bedzie wymagał opieki rehabilitanta :icon_biggrin: Ja moze jestem mięczak ale czasem mnie plecy bolą mimo, ze mój motocykl ma amorki z tyłu (krótkie i sztywne ale są). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi