Rez Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam mam otóż pytanie ile pala wam te Yamahy ? moja jest pierwszym wydaniem 2LA i wczoraj sie zdziwiłem wlałem 9,4 l paliwa i zrobiłem około 180 km spalanie wyszło około 5,3 l na 100 km tyle ze jechałem ze znajomymi oni jechali chopperami prędkości około 100-120 większość czasu. Chciał bym wiedzie czy ktoś podobne wyniki osiągnął takim motorem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To normalne dla litrowych silnikow, jak jedziesz delikatnie to malo pala. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foxriver Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Mam staruszkę FJ1100 z 85 roku. Przy podobnej jeździe potrafię zejść do ok. 4,5l/100Tyle, że bardzo rzadko mi się to zdarza :icon_biggrin: Raczej tylko w grupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dargo Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 ZRX nie zszedł niżej jak 6 l. przy podobnej prędkości... straszny smok.... :icon_biggrin: nie to że narzekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Cholera a mój Fazer mniej jak 9 jeszcze nie opie**olił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bread Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 -wydaje mi się że spalanie masz prawidłowe tym bardziej że wersja 2LAma 125 koni (chyba)moja 3LE (145HP) paliła przy takiej jeździe 5l - jak była zdławiona,ale teraz oddławiona pali znacznie ponad normę więc muszę popracować nad gaźnikami,natomiast bliźniaczy Thunderace łagodnie traktowany potrafi spalić 5,5 l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi