Gość corvuscorax Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Poszukuje serwisówki do YAMAHA XJ 600 S/N.Szukam jej już dłuuuuuuuuugo i nie mogę znależć??!! Posiadam instrukcję obsługi ale srwisówki nie mogę znależć. Wiem że można kupić w Wawie na Kredytowej ale za 100 zeta, a może ma ktoś odsprzedać lub na dysku zeskanowaną lub zna adres gdzie można znależć? :twisted: :D :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Napisz maila do Grzegorza Puchalskiego - [email protected]. On zajmuje się serwisówkami, sam od niego kupiłem xero Reperatur Anleitung do XJ650, więc powinien mieć też coś do XJ600. Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 18 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2004 CorvusCorax i jak zalatwiles ta serwisuwke?? ja mam na dysku takie cos jak rozpisek wszystkich elementow rysunki jak to sie sklada , ale niewiem czy to jest serwisowka.Jakbys chcial moge ci to podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacol.mz Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 Bronx :) .Ja też poszukuję czegoś do mojej Yamaszki xj600 '97 ;) .Jak możesz, podeślij mi, będę wdzięczny. Jacol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 20 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2004 ja mam tylko instrukcje obslugi i to nie po polsku sa na pewno serwisowki w louisie ale one nie sa po polsku na sto procent jak ma ktos cos takiego w stylu "dla amerykanina" czyli opisane krok po kroku to ja bym treflektowal . pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Misiek___19 Bronx .Ja też poszukuję czegoś do mojej Yamaszki xj600 '97 .Jak możesz, podeślij mi, będę wdzięczny. JacolTo dawaj e-mail Misiek___19 ja mam tylko instrukcje obslugi i to nie po polskuja ma skan po polsku , moge ci podeslac poszta (xero) lub wrzucic jaaakos na ftp , moj padl ..:) a to jest pare MB ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toudi Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 Też coś takiego szukam tylko ze do xj600 vision z 87r. Za wszelkie unformacje byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 21 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2004 hej bronx moj meil to [email protected] a jak nie pujdzie internetem to ci adres naprv podrzuce a za transport zaplace i juz bylbym wdzieczny postokroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronx Opublikowano 22 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2004 hej bronx moj meil to [email protected] a jak nie pujdzie internetem to ci adres naprv podrzuce a za transport zaplace i juz bylbym wdzieczny postokrocposlij na prv bo to 15MB bedzie odesle ci plyke w kopercire ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 27 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2004 Nio to kto chce serwisówkę?? ;) Może zorganizujecie jakieś miejsce na ftp. (niecałe 7 MB) czy sam mam kombinować?? Czekam na propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacol.mz Opublikowano 7 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2004 Mój meil to [email protected]. :D z góry dziękuję :lapagora: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macbrus Opublikowano 11 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2004 Witam potrzebuje tylko tych stron z serwisuwki w ktorych jest opisane jak wymienic łancuszek rozrzadu .Jak mozecie przeslijcie mi to na maila [email protected]Z gory wielkie dziekiPozdrawiam Cytuj Macbrus Shl M17 Gazela, Junak B20, WSK M21 S1 Sport, WSK M06B3, BMW R1200GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2004 Podobnie jak kolega Toudi poszukuję serwisówki do mojej XJ600 z 86 roku. Gdybyście coś mieli.....będę wdzięczny. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robakkk Opublikowano 22 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2005 Temat zakurzony,...ale ma ktos cos nt. XJ600 z lat 80-tych(model 51J)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość corvuscorax Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2005 siema. to ja po latach. Niestety mam dziwną wiadomość. mam już Kisążkę użytkownika po polsku, katalog części po angielsku i serwisówkę po niemiecku, ściągnąłem z netu i jak poszukam to podam póżniej linki, gdyż wywalili mi w robocie pliki z których drukowałem. ale ostatnio zainstalowałem edonkey i był manual xj600s, więc jak poszukacie przez jakiś p2p to napewno coś znajdziecie. bruuuuuuuuuum brum brum brum klik iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi