tas23 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam, Mam Diversiona Skę - na czaszy są takie wypukłe nalepki po bokach (grubości ze 3-4 mm). Miałem połamaną czachę, więc kupiłem nową bez nalepek. Chciałbym na nią przykleić stare. Udało mi się je zerwać bez uszkodzeń, ale oczywiście klej w większości został na połamanej czaszy. Nalepki są już dobrze oczyszczone, ale nie wiem jakiego kleju użyć, żeby nie uszkodzić lakieru i jednocześnie żeby przy pierwszym myciu karcherem nie zeszły??? Macie jakieś pomysły? Myślałem o nowych, ale to koszt 120 zeta... Płaskie kosztują mniej, ale wolę oryginały. Z góry dzięki za pomoc. M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Może taśmą taką co się na samochodach emblematy przykleja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas23 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Może taśmą taką co się na samochodach emblematy przykleja. O, to jest pomysł. Szukać takiej w jakimś praktikerze, czy raczej sklepy samochodowe? Jeszcze jakieś pomysły?:buttrock: DziękiM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 O, to jest pomysł. Szukać takiej w jakimś praktikerze, czy raczej sklepy samochodowe? Jeszcze jakieś pomysły?:icon_eek: DziękiMMożesz jeszcze odwiedzić sklepy lakiernicze tam wydaje mi się że najszybciej znajdziesz. Co do praktikera to raczej odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tas23 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Możesz jeszcze odwiedzić sklepy lakiernicze tam wydaje mi się że najszybciej znajdziesz. Co do praktikera to raczej odpada. Dzięki, tak właśnie zrobię. PozdrawiamM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maneta Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wpadnij do sklepu,dobrego sklepu lakierniczego,mają dwustronne taśmy właśnie do klejenia embelmatów i naklejek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ja kleiłem dwustronną taśmą klejącą. Są o różnej mocy klejenia, weź tą mocniejszą (hard albo strong). Kupiłem w Obi. Trzyma jak cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 taśma do dywanów btwwie ktoś jaki klej jest na adresach pomocniczych poczty polskiej ? to się lepi do wszystkiego :icon_twisted: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi