Zab Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Pomimo wpisywania w/w hasla w wyszkiwarke nie znalazlem info jak przygotowac moto na zime. Chodzi mi w szczegolnosci o zabezpieczenie elementow chromowanych - gdyz niestety moj garaz jest bardzo wilgotny. (Tak przy okazji moze ktos moze mi polecic dobry srodek do czyszczenia czesci chromowanych i aluminiowych?) :icon_biggrin: Interesuje mnie rowniez czy przy dluzszej przewie wyciagac aku, no i wybiegajac w przeszlosc - czy jakos specjalnie trzeba zabezpieczyc chlodnice przed zamarzaniem plynu przy niskich temperaturach:icon_question: Wdzieczny bede rowniez za wszelkie inne sugestie zwiazane z w/w tematem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Chyba sobie jaja robisz, było to ze 200 razy. Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 wdzieczy bylbum za link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dano Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 wdzieczy bylbum za link http://www.riders.pl/wacko/wakka.php?wakka...yklaDoZimowania wdzieczy bylbum za link i ten http://www.motobracia.nazwa.pl/pomoc/warto...e_motocykla.htm i tysiące innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ot i znalzlem odp na moje pytania a nawet wiecej.....Dzieki za info i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Chyba sobie jaja robisz, było to ze 200 razy. PawelAle z Ciebie przyjemniaczek :( jak ktos sie pyta to nie cwaniakuj tylko odpowiedz,albo nie wcinaj sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackgodiva Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ale z Ciebie przyjemniaczek :) jak ktos sie pyta to nie cwaniakuj tylko odpowiedz,albo nie wcinaj sie ;) Popieram w całej rozciągłości. Sama jestem początkująca i potrzebuję informacji. Po takiej odpowiedzi strach się o cokolwiek pytać. W przedwojennym kodeksie motocyklisty napisano, że pomoc drugiemu motocykliście to nasz obowiązek. Ale młodzież zawsze może powiedzieć, że teraz są inne czasy, a przedwojenne zasady można mieć w "głębokim" poszanowaniu... Ech.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 28 Września 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ze spokojem moi drodzy, Archwium jest obszerne, na pewno za chwilę ktoś pomoże i poszuka odpowiednich linków na Forum do tematów powiazanych z tymże. Co do tematu:Chromy zabezpiecz zwykłym WD40, mocno wszystko spryskaj, na wiosnę będziesz miał dużo czyszczenia, ale nie zajdzie rdzą. Aku wyjmij, weź do domu i ładuj raz w miesiącu.W chhłodnicy sprawdź aerometrem jakość płynu - jak jest marny, wymień. Pasta do chromu i alu - dobre są: automax, tempo, autosol (super sprawa). To są o wiele lepsze pasty, niż jakieś turtlewax z allegro (testowałem wiele past powszechnego dostępu na swoich zabytkach). pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skoal Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ale z Ciebie przyjemniaczek :) jak ktos sie pyta to nie cwaniakuj tylko odpowiedz,albo nie wcinaj sie ;) Popieram w całej rozciągłości. Sama jestem początkująca i potrzebuję informacji. Po takiej odpowiedzi strach się o cokolwiek pytać. W przedwojennym kodeksie motocyklisty napisano, że pomoc drugiemu motocykliście to nasz obowiązek. Ale młodzież zawsze może powiedzieć, że teraz są inne czasy, a przedwojenne zasady można mieć w "głębokim" poszanowaniu... Ech.... no właśnie ech... brak słów... ech... Paweł... a Tobie to szczerze współczuje... jak czytam takie posty innych uzytkownikow... ech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Cos tu się szykuje wzajemne... poniżanie :) Skoro link został podany do konkretnego tematu, to proponuję zamknięcie. Jeżeli bardzo ktoś będzie na mnie oburzony o to, to proszę kulturalnie na PW. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi