Klapi_1 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam. Przeprowadzilem sie tydzien temu na ulice Pereca. Szukam miejsca w garazu w okolicach ulicy pereca, grabiszynskiej. Troche ciezko bez mojego motocykla wiec mam pytanie czy znacie kogos kto by mogl udostepnic mi miejsce w garazu, oczywiscie za oplata lub czy ktos nie jest chetny wynajac garaz w tych okolicach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 witam, wybacz, że dopiero teraz ale przez ostatnie 3 dni byłem w trasie- odcięty od neta. Ja na razie spasuję z garażem. Ten parking mam praktycznie pod nosem i to mi jakoś bardziej odpowiada, mimo, że garaż jest zadaszony. Gdyby coś się zmieniło a miałbyś nadal miejsce to będę pisał. Dzięki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zedder Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 (edytowane) Hej,[Ogłoszenie grzecznościowe]Jest garaż dla moto w okolicy "Pałacyku" na ul. Kościuszki we Wrocławiu.Cena 80-100 zł - do negocjacjiZainteresowanym podam telefon na privie do właściciela garażu. Edytowane 16 Maja 2011 przez zedder Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saszka_1964 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Cześć, czy oferta jest nadal aktualna? jestem bardzo zainteresowany. Możesz się odezwać do mnie na gg? 2560170 Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saszka_1964 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) Witam,Szukam garażu lub miejsca w garażu gdzie zmieściłby się motocykl (cena do 100zł). Lokalizacja - jak najbliżej ulicy Jantarowej. Jeśli masz kawałek miejsca w garażu daj znać: gg: 2560170 lub tel 783 097 126Z góry dziękuję, Edytowane 22 Maja 2011 przez saszka_1964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiKoDakar Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Witajcie Posiadam swój własny garaż i trzymam w nim tylko moje moto, pomyślałem że w sumie miejsce jest dla spokojnie jeszcze 3 sprzętów... - garaż Wro hallera/powstańców/racławicka - widocznie usytuowany (żaden zakątek gdzie by rwali brame i nikt tego nie usłyszy)- narzędzia do garażowych serwisów, jakieś podnośniki itp motocyklowe szmelce- szukam kogoś kulturalnego (z kim można dajmy na to wspólnie pokręcić śrubki) i wolałbym żeby się na moim garażu nie kończyły pościgi policyjne ;)- chciałbym 70dych/miesiac i jako wpisowe dorobienia sobie kluczy (trzy wielkie zasuwy) dzwońcie i piszcie esy 60siedem-22siedem-97siedem Pozdrówy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik83 Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 WitamPoszukuje miejsca na swoje malenstwo w okolicach Grabiszynskiej, Stalowej, Zelaznej. Jesli macie jakies propozycje dajcie cynk na 724058164.Dzieki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwoj Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jeśli ktoś ma jakieś miejsce (lub wie ze ktoś ma) w okolicach czajkowskiego,koszarowej,kasprowicza to chętnie skorzystam. Może być cały garaż lub jakieś miejsce do współdzielnia czekam na oferty i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mldarob666 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ja też sie dołączam do pytanka czy posiada ktoś jakies miejsce w gararzu (najlepiej w cenie około 100zł) może być gdziekolwiek ale najlepiej w okolicach hallera grabiszyńska . nr 726431606 gg 1881688 maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deotyma Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Hej, wynajmuję w nowym budownictwie garaż podziemny przy Reja 73. Obecnie oprócz mojego motocykla znajduje się w nim jeszcze jedno moto a jedno miejsce mam wolne. Zainteresowanych proszę o kontakt: 604 64 34 78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubb Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 (edytowane) Witam, poszukuję miejsca na moje moto na osiedlu Szczepin, najlepiej jak najbliżej ulicy Inowrocławskiej/Zachodniej. Jestem zainteresowany znalezieniem 'wspólników' do wynajęcia garażu lub przyłączenia się do kogoś. Kontakt PW na tym forum lub tel. 698091056 . Edytowane 19 Września 2011 przez Jakubb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudłaty Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Miejsce w garażu przy Astrze okolice Bajana 100 zł. Cytuj http://www.motozloty.com Informacje o zlotach motocyklowych https://www.facebook.com/motozloty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbudyn Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Witam,Mam dwa miejsca w garażu koło ulicy Nyskiej. Cena: 50 PLN za miesiąc.Tel: 602 40 15 57Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rottweiler Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 garaż HIRSZFELDA/ŻELAZNA po 75zł./m-c za 1moto, tel. 790-454-937ps. są wolne dwa miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadReaper Opublikowano 19 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2012 Witajcie, użyłem szukajki, ale jedyne co znalazłem to posty, by takiego tematu szukać, ale samego tematu nie znalazłem. Może po prostu nie umiem szukać - w takim wypadku mocno przepraszam za zakładanie niepotrzebne ;) W środku zimy wysypała mi się możliwość trzymania motorka w garażu niedaleko mieszkania - chwilowo został ewakuowany poza miasto, ale jak się zrobi cieplej chciałbym znów go mieć przy sobie i nie chciałbym trzymać go pod chmurką, stąd piszę. Poszukuję garażu w okolicy ulicy Hubskiej / Glinianej - chętnych do wynajęcia na spółę, ew. kogoś kto ma garaż, gdzie można by podłączyć się, albo chociaż miejsc na parkingach podziemnych, gdzie ktoś pozwoliłby mi gdzieś z boku postawić moto. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi