Zikko Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Miejsce parkingowe znalezione, jakby sie ktoś doczepil to wychodzi 50zł miesięcznie, garaż podziemny, brama zamykana na pilota, stoja inne moto tam, gadalem z wlascicielami, podobno jest bezpiecznie.Garaz znajduje sie na osiedlu Piastowskim, ul. Kromera, po wiecej info zapraszam na priv. Szukam garażu w okolicach Kromera, może być miejsce w podziemnym garażu na Krzywoustego/Kromera. kontakt gg 3157980pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Podbijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesku Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Siema Jestem zainteresowany miejscem, ale nie za 100 ... drogo Panie. 80 moge zapłacić. Jak będziesz zainteresowany to daj znać 531254215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesku Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 nie mam gdzie postawić moto i szukam miejsca. Mieszkam na lwowskiej, wiec zaporoska grabiszynska ewentualnie coś sensownego w centrum, arkady itd. Jak coś proszę o kontakt 531254215 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisciasty Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Szukam ludzi w okolicach Biskupina/Sępolna, mam na oku kilka garaży ale samemu wynająć to masakra :>Interesuje mnie okolica skrzyżowania Spółdzielcza/Dembowskiego, ale dalsze rejony też mogą być, swego czasu miałem garaż dość dalekoi dymałem wte i we wte na hulajnodze ;) namiar na mnie : gygy 97037, emalia [email protected] Zdrówka,L. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekP Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Szukam garażu do współwynajęcia w okolicach Placu grunwaldzkiego. kontakt : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Witajcie, poszukuję miejsca na moto we Wrocławiu (Śródmieście). Miałem załatwioną miejscówkę, ale mówiąc delikatnie wykiwano mnie przed samym wprowadzeniem :(Może ktoś z szanownych forumowiczów zechciałby podzielić koszty wynajmu? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ja szukam czegoś w okolicy Duboisa, hotelu Plaza- jeśli ten rejon Cię interesuje to możemy za czymś popatrzeć wwspolnie. Zresztą w dziale Zloty ==> Wrocław założyemod tego temat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 Ta okolica też mi odpowiada. Problem w tym, że tam nie ma za dużo garaży :(Jak tylko pogoda się poprawi to zrobię akcję 'Rozwieszanie ogłoszeń'.Patrzyłeś na Gumtree? Jaka cena Cię interesuje? Czy okolice Reja też wchodzą w grę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 3 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2011 ja rozwieszałem ogłoszenia po okolicy, niestety bez żadnego efektu. Dzisiaj wykupiłem miesięczny abonament na parkingu strzeżonym na placu Maksa Borna- koszt 95 zł i mam w miarę blisko, więc Reja raczej odpada. Mimo wszystko nadal będę szukał czegoś zadaszonego, a cena wiadomka- im niższa tym lepsza ;) jakby się udało znaleśc cały garaż do wynajęcia zawsze można zwerbować jeszcze kogoś,żebgy więcej maszyn stało i było taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Chyba coś znalazłem. Idę dziś oglądać. Garaż mieści się przy skrzyżowaniu Jedności z Nowowiejską (pl. Słowiański). Nie ma tam prądu. Babka zeszła do 200zł/m-c. Mam już jednego kolegę do spółki (on od końca maja by się wprowadził).Jak będzie OK to podpiszę dziś umowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 przy 3 osobach wychodzi po około 70 zł, z tym, że jednak mam sporo dalej niż obecnie do tego parkingu. Teraz w sumie dojście po moto zajmuje mi 3 minuty, za górkę słowiańską już jest dobry spacerek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 przy 3 osobach wychodzi po około 70 zł, z tym, że jednak mam sporo dalej niż obecnie do tego parkingu. Teraz w sumie dojście po moto zajmuje mi 3 minuty, za górkę słowiańską już jest dobry spacerek.No tu już decyzja należy do Ciebie. Byle przemyślana, żeby nie kombinować jak pewna Pani, która wynajęła mi garaż, a przed wprowadzeniem się rozmyśliła. Niepoważni są ludzie i tyle. Jak nie będzie tam wilgoci, sufit nie będzie się sypał, a brama nie będzie przegniła to wezmę ten garaż.Ja obecnie trzymam moto u kumpla przy Inżynierskiej. To dopiero kawałek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 no to faktycznie masz trochę biegania po moto :icon_eek: napisz jeśli weźmiesz ten garaż, daj znać jak wygląda i wtedy dam Ci od razu konkretną odpowiedź, bez zbędnego pitolenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarman Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Wziąłem go razem z kumplem. Płacimy 200zł/miesiąc, zatem tak jak pisałem. Garaż wygląda na solidny, zamykany na 3 zamki. Nie widziałem śladów pleśni, wilgoci itp. Zresztą, cały dzień padało, a w środku było sucho. Nie jest zagracony niepotrzebnymi szafkami - coś nawet przydałoby się postawić (wieszak, półkę na kask itp.). Szkoda, że nie ma prądu. Generalnie w całym szeregu nie ma - odłączono, bo ludzie nie płacili. Pasowałoby jakąś lampkę na akumulatorki zorganizować.3 maszyny mieszczą się z palcem w d*pie, a i 4 wejdą pewnie. Babeczka mówiła, że kiedyś ktoś tam busa trzymał. Zapłaciłem za maj - 200zł. Kumpel wprowadzi się pod koniec miesiąca. Płacę do 10 z góry za miesiąc. Umówiliśmy się, że da info o garażu na forum Virago. Ja nie ukrywam, że bardzo by mi pasowała 3 osoba do spółki. Maj na razie płacę sam i muszę jakoś to udźwignąć. W sumie tyle. Dla mnie jest bomba bo mam ok. 10min pieszo z domu. Kumpel mieszka na Łokietka i ma ok. 15min więc też nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi