qba1976 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czy jest na forum ktoś, kto skończył kurs na kat. A w SARBO i jest zadowolony? Pytanie wynika z faktu, że już raz próbowałem zacząć kurs w jednej z warszawskich szkół jazdy i zrezygnowałem po 2 godzinach i nie chciałbym ponownie tracić cennego czasu. :notworthy: Zamiast motocyklisty na wykład przyszedł instruktor od B, nie miał obiecanych wcześniej w biurze materiałów szkoleniowych, nie mógł znaleźć klucza od sali (wykłady w wynajmowanej sali w jednym z liceów), obiecywana p. doktor mająca przeprowadzić badania się nie pojawiła a p. instruktor zamiast o konkretach to opowiadał anegdotki jak to trudno zdać egzamin na B i jak to egzaminatorzy lubią "zaginać" zdających. Jednym słowem kompletne DNO. :icon_evil: Jeśli chodzi o SARBO to z powodu łatwości dojazdów i zbliżającej się zimy interesująca jest możliwość ćwiczenia na krytym placu w podziemiach Fortu Wola. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czy jest na forum ktoś, kto skończył kurs na kat. A w SARBO i jest zadowolony? Pytanie wynika z faktu, że już raz próbowałem zacząć kurs w jednej z warszawskich szkół jazdy i zrezygnowałem po 2 godzinach i nie chciałbym ponownie tracić cennego czasu. :notworthy: Zamiast motocyklisty na wykład przyszedł instruktor od B, nie miał obiecanych wcześniej w biurze materiałów szkoleniowych, nie mógł znaleźć klucza od sali (wykłady w wynajmowanej sali w jednym z liceów), obiecywana p. doktor mająca przeprowadzić badania się nie pojawiła a p. instruktor zamiast o konkretach to opowiadał anegdotki jak to trudno zdać egzamin na B i jak to egzaminatorzy lubią "zaginać" zdających. Jednym słowem kompletne DNO. :icon_evil: Jeśli chodzi o SARBO to z powodu łatwości dojazdów i zbliżającej się zimy interesująca jest możliwość ćwiczenia na krytym placu w podziemiach Fortu Wola. :notworthy: mój znajomy robił tam kurs, chwalił instruktora za bardzo konkretną szkołę ósemek i slalomów. Prowadził ósemki jedną ręką, drugą ręką, tylko na stojąco mu instruktor nie pozwolił. Ale na miasto pojechał tylko na 2 godziny i gdbyby nie jeździł sam w trakcie robienia prawka, jak sam stwierdził pewnie by nie zdał. Polecam Ci promotora - www.pro-motor.pl i nic innego, warto zrobić kurs nawet odrobinę dłuższy, ale taki, że nie tylko zdasz egzamin, ale i nauczysz się jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radez9 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Sarbo odradzam - robiłem tam prawko i było kiepsko. Oni są dobrzy w kat B.Pro-motor jest zdecydowanie lepszy - ale nie ma placu pod dachem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Idź do www.pro-motor.pl i nie szukaj więcej. Edytowane 26 Września 2007 przez Draniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Powiem krótko - w Sarbo nauczyli mnie tylko i wyłącznie zdać egzamin ... nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magda Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Z tego co pamiętam, to jak w Promotorze nie mają wolnych terminów na jazdy doszkalające, a komuś się spieszy, to odsyłają do Sarbo, więc nie morze być tak źle :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi