siwydr Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Witam wszystkich.Po długich wyszukiwaniach i tysiącach przejechanych kilometrów i oglądania zajechanych jak koń po westernie motocyklach crossowych trafiłem na moją wymarzoną CRke ,wczoraj wieczorem ją przywiozłem do domu a zakupiłem ją w Śmieszkowie motorek jest naprawde zadbany i w stanie technicznym bardzo dobrym :icon_twisted: ,bez wycieków,bez luzów,prosta rama,zestaw napędowy jak na moje to nówka,widać że silnik był na bierząco serwisowany wywnioskowałem to po uszczelkach silnika(są świerze) :icon_twisted: no i silniczek cyka jak z fabryki pali od kopa nie słychać żadnych niepokojących dzwięków :icon_twisted: ,sprzęgiełko chodzi jak powinno nie ciągnie ani nie ślizga,nie ma wody w oleju,biegi wchodzą jak w masełko :buttrock:, naprawde IGŁAAA :wink: :D :P I wam wszystkim którzy szukają nowej maszynki życze takich igiełek jak moja (bo wiem jak ciężko znalezć) :flesje: http://www.bikepics.com/members/siwydr/00cr250/ Edytowane 26 Września 2007 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Piękny sprzęt :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Musze przyznac ze od niedawna troche zaczely mnie pociagac crossy itp. Z checia posmigalbym gdzies po lesie ale to jeszcze nie teraz. Ladna maszynka. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 tylko pogratulowaz i pozazdroscic:) ile dales za to cacuszko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Sprzęcior porządny :icon_mrgreen: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cummulus Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ładny sprzęcik. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 cacuszko :icon_evil: :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Piekna hondzia gratulacje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekss771 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Ładna maszyna :icon_twisted: .Gratuluję. Sam kupiłem niedawno moto więc wiem co to za radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 zajebisty sprzet, taki mi sie marzy!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi