NaczelnyFilozof Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Podajcie jakas alternatywe do deauvillki, tak do 12 tys plnów. BMW K75RT lub K100 tak jak juz pisałem wyżej... Najlepiej wersje fabrycznie zowiefkowane z kuframi i instalką pod radio :icon_rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel-SV Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 K75rt na allegro aż 3 szt a na mobile.de troche więcej, tylko że to sa 15 letnie łupy z przebiegami ok 100 tys km. K100 - pomijajac ze ma przednia owiewke jak łopata do śniegu, to sa jeszcze starsze i przebiegi równie konkretne w takich cenach sa deauville 6-8 letnie z przebiegami do 50 tys km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 K75rt na allegro aż 3 szt a na mobile.de troche więcej, tylko że to sa 15 letnie łupy z przebiegami ok 100 tys km. w takich cenach sa deauville 6-8 letnie z przebiegami do 50 tys km No ale Honda ma starszą technologię. Nie ma abs'u ani wtrysku paliwa. Zobacz ile stoją 6-8 letnie BMWki turytyczne :biggrin: A pozatym w niemcowie nie chcą odsprzedawać dziadki starych bemek :flesje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 ożywiam temat....własnie miałem przyjemność sie przejechac devilka,...miala troche bajerow, m.in szybe turystyczna z dekompresja czy jak to sie nazywa, efekt poprostu super, 120 i praktycznie cisza przy kasku.A czułem sie jakbym jechal jakims skuterkiem, troche czuc dopiero wage jak sie stanie pod swiatlami i chce sie np przecisnac miedzy autamin, ale na tarsie lekkosci i swinnosc pantery.... jak dla mnie chyba najlepszy motocykl jakim mialem przyjemnosc jechac.... Na wiosne chyba nie bedzie dylematu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) a coi stalo sie ... sprzet zaklepany (dokladnie ten), kasa kieszeni ....i teraz ... wiem ze to nieodpowiedzialne i w ogole ... ale nie moglem sie oprzec by osobiscie po niego sie wybrac (1000km) autobusem i wrocic na nim(oczywiscie nie w jeden dzien) ... wyjazd dzisiaj o 20.45 ... albo bedzie to porazka ... albo wyprawa roku(jak na poczatkujacego motonite to i tak duzo bedzie)zyczcie mi powodzenia i szerokosci sprzet skompletowany turystyczne wdzianka nieprzemakalne, golf, kominiarka, GPS, tankbag (hehe smiesznie w tym wszystkim wygladam na Virago :icon_mrgreen: )trening byl ... pare powrotow z Wroclawia(do mnie to tylko 50 km) w deszczu(czasami zamarzajacym), wizyta we Wrzesni(wyjazd o 20.00 powrot 6.00 lacznie ponad 400 km az plecaczkiem) mam nadzieje ze szczescie mi dopisze ... :biggrin: Edytowane 24 Października 2007 przez Selvin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Powodzenia :icon_mrgreen: chyba dasz się przejechać na rozpoczęciu sezonu w Borkach ?:biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) ja tez powodzenia zycze, zaczalem sie juz krecic za devilka dla siebie, dzisiaj moja CB poszla juz na licytacje, teraz pozostaje cierpliwie czekac i szukac Edytowane 24 Października 2007 przez aftys6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Selvin moto nabył, teraz fotki będzie dawał w dziale "chwalę się"temat zamykamjsz „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi