Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 He! No i ja wiem ja Kasia wygląda a wy nie :icon_mrgreen: Kasiu, zapraszamy na ognicho :biggrin:taaa... zobaczył zdjęcie, to teraz zaprasza. faceci! :biggrin: :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) Zasadniczo, mile zaskoczona jestem Waszym przyjęciem, a chciałam się dowiedzieć, jak ma się sprawa z barem 2oo. W ramach reminesencji planuje/planowałam się tam wybrać, i zapytuje Was, czy warto ? i czy nadal można spedzić tam mile czas ? :icon_twisted:Ale spamerzy!! :biggrin: A nikt nie odpowiedzial na pytanie. Otoz w dwoch kolach caly czas mozna swietnie spedzic czas. Oczywiscie ze warto sie tam wybrac :biggrin:. Napisz tylko kiedy mozna cie tam spotkac a my juz zapewnimy rozrywki :icon_mrgreen:. Klaudiusz, poka foty :biggrin: Edytowane 5 Października 2007 przez Lime82 Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KasiaR Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Ale spamerzy!! :biggrin: A nikt nie odpowiedzial na pytanie. Otoz w dwoch kolach caly czas mozna swietnie spedzic czas. Oczywiscie ze warto sie tam wybrac :icon_mrgreen:. Napisz tylko kiedy mozna cie tam spotkac a my juz zapewnimy rozrywki :icon_twisted:. Klaudiusz, poka foty :biggrin: cześćdzięki :biggrin: planuje wpaść tam jutro. Zdążyłam się już zorientować, że w czasie tym będziecie przy ognisku siedzieć. Przyłączyć się jednak do Was nie mogę, dziękuje za zaproszenie. Smutek mnie ogarnia, ale planów zmienić już nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 taaa... zobaczył zdjęcie, to teraz zaprasza. faceci! :biggrin: :icon_twisted: O przepraszam, ja zawsze zapraszam, bez względu na to czy widze foty czy nie :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Smutek mnie ogarnia, ale planów zmienić już nie mogę.Nawet nie wiesz jaki mnie smutek ogarnął.....uuuułłłłeeeeeeeeełłłłłłłeeeeeeee :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Nawet nie wiesz jaki mnie smutek ogarnął.....uuuułłłłeeeeeeeeełłłłłłłeeeeeeee :icon_mrgreen:a Ty tu nie spamuj tylko sie na ogniskową listę obecności wpisz :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 On nie wpadnie bo ........................... ma uraz do ognisk :notworthy: buhahahahahahahahahahahahaha p.s. Jeszcze telefon zgubi znów!??!?! :icon_mrgreen: Sorki ale nie mogłem sie powstrzymać :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Asieńko Ty misseczko moja :icon_mrgreen: nie moge przybyc bo w tym czasie....pale w piecu :icon_mrgreen:...znaczy sie w krematorium jestem....no w tej...elektrowni...buahahahahahaha On nie wpadnie bo ........................... ma uraz do ognisk biggrin.gif buhahahahahahahahahahahahaha p.s. Jeszcze telefon zgubi znów!??!?! icon_mrgreen.gif Sorki ale nie mogłem sie powstrzymać notworthy.gifNo w morde...pało jedna....Ty wiesz ze to przez Ciebie straty poniosłem :notworthy: :icon_eek: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Asieńko Ty misseczko moja :icon_mrgreen: nie moge przybyc bo w tym czasie....pale w piecu :icon_mrgreen:...znaczy sie w krematorium jestem....no w tej...elektrowni...buahahahahahaha no to się nie dowiesz co będziemy świętować :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 no to się nie dowiesz co będziemy świętować mrugacz.gifWow. Bardzo tajemniczo to zabrzmiało. Opowiesz mi wszystko przy okazji....z detalami :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Wow. Bardzo tajemniczo to zabrzmiało. Opowiesz mi wszystko przy okazji....z detalami :clap:Przy ognisku :biggrin: buhahahahhahahahaha Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Przy ognisku biggrin.gif buhahahahhahahahahaSam na sam.....face to face...bez komorki :biggrin: :clap: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Sam na sam.....face to face...bez komorki :clap: :) ;)Aha.............czyli po ognisku :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 cześćdzięki :clap: planuje wpaść tam jutro. Zdążyłam się już zorientować, że w czasie tym będziecie przy ognisku siedzieć. Przyłączyć się jednak do Was nie mogę, dziękuje za zaproszenie. Smutek mnie ogarnia, ale planów zmienić już nie mogę.No i wystraszyli pannę Kasię, zboki jedne.Klaudio dawaj te foty !!! A jest któraś w bikini ? :biggrin: No ! Jest fotka, ale tylko jedna ???? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 :clap: No i wystraszyli pannę Kasię, zboki jedne.Klaudio dawaj te foty !!! A jest któraś w bikini ? :biggrin: No ! Jest fotka, ale tylko jedna ???? :evil:Tatuś, niestety:( Jaka Kasia wyrazi zgode to zapodam :) p.s. IDŹ SPAĆ!!!!!!!!!!!! ;) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi