Aśka Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Czyżby Asia pracowała w Marguard Media ? :wink: Nieeee. My się zajmujemy poważniejszymi sprawami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Nieeee. My się zajmujemy poważniejszymi sprawami ;) To nie mam bladego pojęcia gdzie możesz pracować, bywam tylko tam i to zazwyczaj z dostarczeniem :wink: Jak wysyłacie rano tj przed 11 to jestem na ochocie. Jak zobaczę gdzieś na wilczej Radiana to nieomieszkam zrobić psikusa ^^ A tak do tematu to będzie o czym pogadać jak się zobaczymy w 2oo :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Aśka uważaj, czuję że Ci opony potnie. :bigrazz: ....albo spuści się na stacyjkę :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Albo napiszę sprayem na baku "SP2 i Bandity wciągam nosem" :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Albo napiszę sprayem na baku "SP2 i Bandity wciągam nosem" :icon_mrgreen: No napisz, napisz, ciekawe co Asia Ci zrobi :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 No napisz, napisz, ciekawe co Asia Ci zrobi :icon_mrgreen: Z całą pewnością nie byłoby to nic miłego :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Mmmm ostra, takiej jeszcze nie miałem do pieszczot :icon_twisted: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Mmmm ostra, takiej jeszcze nie miałem do pieszczot :icon_twisted: :icon_razz: Olgierd, opanuj się, ludzie czasem konsumują czytając forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Znaczy się, że spamuję czy masz wrażenie, że coś przed Tobą ukrywałem ? :wink: Najstarsi górale wiedzą, że nie należy spozywac posiłków wchodząc do działu Warszawa :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajriszkofi Opublikowano 12 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Znaczy się, że spamuję czy masz wrażenie, że coś przed Tobą ukrywałem ? :wink: Najstarsi górale wiedzą, że nie należy spozywac posiłków wchodząc do działu Warszawa :icon_rolleyes: Hani, przede mną się nic nie ukryje ;) Po prostu to było niesmaczne. Tak a'propos konsumpcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Kurde .... Ja już nie chce myśleć co Szynkamiędzynogami z paczkami robi :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 13 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 ... Skąd masz takie niusy? Mariusz, czytaj ze zrozumieniem. Od najstarszych górali :icon_rolleyes: :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Wybiera się ktoś dzisiaj do rzeczonego lokalu? Ja jeszcze nie wiem, ale może wpadnę po pracy, tak koło 20.30. :crossy: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Tym razem film wziął górę :wink: This Is Sparta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 27 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Ja będę. Miło było Cię i Ajrisz zobaczyć. Dziś też jest szansa w Cranku? :cool: Dziś grzecznie wracam do domu po koncercie. :icon_twisted: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi