zappa Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Echhh.... a u mnie skończyło sie na chęciach. Wróciłem tulejt :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dziekuje za mile spotkanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Może dziś? :biggrin: Jak się da kolega namówić co by pokazać mu tą spelunę to przed 21.00 będziemy :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...0entry1209545 No i byliśmy i sie podobało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 się ktos jutro wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 hmm a dzis ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 dziś nie, jutro może ... się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 się ktos jutro wybiera? dzis tez nie dam rady...ale moze by tak zmienic troche te miejscowki? hm?caly czas tylko 2oo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barył Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ja będe krążył po mieście :crossy: to pewnie zajrzę :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 dziś nie, ale jutro będę. pewnie ok. 19-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Byłem dziś i....cholera urwałem tablicę :icon_mrgreen: (zrobione g...no sterczące z boku)no i jutro pewnie nici zanim to naprawię :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Byłem dziś i....cholera urwałem tablicę :bigrazz: (zrobione g...no sterczące z boku)no i jutro pewnie nici zanim to naprawię :wink: A po co Ci tablica do latania po mieście :icon_mrgreen: :icon_question: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 A wiesz?? Właśnie się zastanawiam :clap: Tylko niepotrzebne dodatkowe gramy i opór powietrza :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Dawno was nie widziałem Sv znowu na warsztacie glebnąłem drugi razAle części w drodze he he he W przyszłym tygodniu będę już mobilny więc może coś byśmy trącili tymbarka he he pozdro Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 czy ktos z bywalcow 2oo zostaje w wawie na dlugi weekend w przyszlym tygodniu? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Dawno was nie widziałem Sv znowu na warsztacie glebnąłem drugi razAle części w drodze he he he W przyszłym tygodniu będę już mobilny więc może coś byśmy trącili tymbarka he he pozdro no dać dziecku motocykl :icon_mrgreen: może w środę na tymbarka podjadę, w czwartek już w drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi