Marcin SF Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 miałem w planach pojechać do pracy na moto, bo po południu ganiam na szkolenie, ale %% nie pozwalają :icon_mrgreen: . jedno jest pewne zawias się nie będzie skrzypiał jeszcze dłuuugie lata :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Widzę ,że impreza sie udała.. ale widzę ,że tylko dwie osoby wróciły + Marcin ..............reszta.pije dalej ? :biggrin: ale wam fajnie Marcin dzieki za soczek pomidorowy hehehe .. miałem tylko troche czasu .. także wypic nie mogłem .. ale sie jeszcze to nadrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Chyba cała czołówka spamerki ma dzisiaj ciężki dzień :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Chyba cała czołówka spamerki ma dzisiaj ciężki dzień :Dzupełnie nie wiem o co Ci chodzi... ktoś gdzieś spamuje? na tym forum? nieeeemooożliiiweeee!! :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 jacy spamerzy? Na tym forum jeszcze nie widziałem spamera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ufff ! Już myślałem, że jakiś kataklizm :clap: Forum wraca na normalne tory :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 Ufff ! Już myślałem, że jakiś kataklizm :clap: Forum wraca na normalne tory :D A czy kiedyś było na niewłaściwych torach albo nie daj Boże na bocznicy? ;) Makumba ,makumbaska ! Polska -Afryka , Afryka -Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 10 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2008 ;) impreza udana afryka opita całkowicie pepsi była na czasie :D :D afryka na żywo lepiej wygląda niż na zdjęciach i to coś małe do niej przypięte :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 nuuuuuuuuuuuuuuuuudziiiiiiiiiiiiii miiiiiiiiiiii sięęęęęęęęęęęęee..................... :) a poza tym ,to chyba niebawem zapomnę jak ta knajpa wygląda :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 wiez wypłata jest już na koncie, ja chętnie dzisiaj jakieś piwko zrobię, bo weenend był dość trzeźwy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ale koła teraz chyba zamknięte w poniedziałki? no i moja wypłata jeszcze nie dotarła na konto :) nuuuuuuuuuuudyyyyyyyyyyyyy zachodźże słoneczko, jeśli masz zachodzić,nogi nie chcą chodzić, ręcę nie chcą robić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 Może popracuj, zrób cos pożytecznego :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 (edytowane) przecież cały czas pracuję!! od prawie 5 godzin w robocie siedzę!! :] Edytowane 28 Stycznia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 ale koła teraz chyba zamknięte w poniedziałki? no i moja wypłata jeszcze nie dotarła na konto :banghead: nuuuuuuuuuuudyyyyyyyyyyyyy zachodźże słoneczko, jeśli masz zachodzić,nogi nie chcą chodzić, ręcę nie chcą robić.... no cóż jak nie dwa koła to może CK oberża, albo szwejk ? Można by nawet zaraz po pracy co by czasu nie tracić na zbędne transporty :banghead: przecież cały czas pracuję!! od prawie 5 godzin w robocie siedzę!! :] to weź się zdecyduj, czy ty pracujesz czy siedzisz w pracy :) PS kolor ci znudów zczerniał :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2008 no cóż jak nie dwa koła to może CK oberża, albo szwejk ? Można by nawet zaraz po pracy co by czasu nie tracić na zbędne transporty :banghead:to weź się zdecyduj, czy ty pracujesz czy siedzisz w pracy :) PS kolor ci znudów zczerniał :biggrin:ja dzis planuję po pracy rozruszać Maleństwo nieco, więc ja to na tymbarka raczej :clap: a kolor zczerniał, bo tak zarobiona jestem! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi