nowy011 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Spoko nie ta to inna cośś sie znajdzie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Marcin kurna to juz 3ci!! ;) Teraz to pomysl o jakims garazu do kupienia bo niedlugopokoi w mieszkaniu Tobie zabraknie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 bandyta do sprzedania idzie, tylko jakoś się nie mogę zebrać do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 ojej wiedział tylko nowy11 bo prosiłem o opinię, ty bo strasznie dociekliwa jesteś :) nie dociekliwa, bo w sumie to się nie przyznaleś łobuzie. ale tak żeś się cieszył i przeżywał, że nie trudno sie bylo domyślić o co cho. zwłaszcza, że ja Jedi jestem i wiem wszystko ;) a jak pokoje sie skończą to jeszcze jest przedpokój, łazienka, balkon... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 hehe :] kasa mi zaraz cała wyjdzie na motocykle i tyle z tego będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 nie dociekliwa, bo w sumie to się nie przyznaleś łobuzie. ale tak żeś się cieszył i przeżywał, że nie trudno sie bylo domyślić o co cho. zwłaszcza, że ja Jedi jestem i wiem wszystko :D a jak pokoje sie skończą to jeszcze jest przedpokój, łazienka, balkon... ;) Aśka - o kuchni zapomniałaś ;) Zrobimy zbiórkę piniędzy na Marcinowe maszyny :) AAAAAAAAAAAAAa pod sufitem jeszcze można podwiesić! pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 hehe :] kasa mi zaraz cała wyjdzie na motocykle i tyle z tego będzie ;)i za co będziesz oblewał? ;) pod sufitem a nawet na ścianach!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 pod sufitem a nawet na ścianach!!jedna sciane to powinien miec juz zajeta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 raczej pomyślcie jak windę przerobić ;) jedna sciane to powinien miec juz zajeta ;) tak, ale ona duuuża jest wiec jeszcze motcykl by wszedł obok, albo pod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Teraz już wszystko rozumiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 i za co będziesz oblewał? ;) naważniejsze, żeby było na paliwko :) a na browarek zaawsze sie jakieś drobniaki znajdą ;) Teraz już wszystko rozumiem :D oj tam opowiadasz, ja jeszcze wszystkiego nie rozumiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 a na browarek zaawsze sie jakieś drobniaki znajdą ;) wracasz do życia studenckiego? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) taak będę od Ciebie sempił na browca ;) . Po za tym jak Waldiemu się udaje to może i mi się uda ;) po za tym do życia studenckiego wróciłem miesiąc temu. Od wczoraj dopiero mam lodówkę, ale zlew i pralka jeszcze nie działają. Pranie wożę do rodziców. Kurcze jak na studiach :) Edytowane 4 Stycznia 2008 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) taak będę od Ciebie sempił na browca ;) . Po za tym jak Waldiemu się udaje to może i mi się uda ;) po za tym do życia studenckiego wróciłem miesiąc temu. Od wczoraj dopiero mam lodówkę, ale zlew i pralka jeszcze nie działają. Pranie wożę do rodziców. Kurcze jak na studiach :PWaldi nie pije :D On teraz Gwiazda Filmowa ;) Na sempa Marcin będziesz działał :) Edytowane 4 Stycznia 2008 przez JOAŚKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 no pogratulować tylko zostaje do sezonu czekać :crossy: zeby razem pośmigac :notworthy: gratulacie nowego nabytku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi