KLAUDIUSZ Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dzisiaj Meczyk :crossy: :) No a jutro może wpadne, zobaczymy :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Meczyk o 20:45 dopiero, rundkę przed można machnąć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dziś już do 2oo nie dotrę, ale xjota odpalona i przetestowana... jeśli jutro warunki nie będą gorsze niż dzisiaj, powinienem się w 2oo pojawić na :icon_mrgreen: myślę, że około 18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 no ja nakulałem 24 km moim słodkim paździerzem no i niestety dalej sie puszcza. Zobaczymy, może jutro w 2oo będę, ale jeszcze nie wiem czym :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja dzisiaj nakręciłem 25, było by więcej ale potrzebne cieplejsze rękawice.... ale do 2oo jutro powinienem dojechać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 no ja pewnie też jutro będę :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 no ja nakulałem 24 km moim słodkim paździerzem no i niestety dalej sie puszcza. Zobaczymy, może jutro w 2oo będę, ale jeszcze nie wiem czym :flesje:Weź ty go wstaw do Greedziaka albo gdzie tam wolisz i zrób kapitalny przegląd :biggrin: p.s. No ja dzisiaj śmigam od rana, jest ok tylko ten szron i lód na drodze :icon_biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Postaram się dzisiaj być w 2oo koło 19. Tylko przelotem, bo będę miał coś jeszcze do załatwienia później. A rano był straszny syf na drodze, Intruz cały upaćkany :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Powinienem być tak gdzieś 18-19... jak będzie zimno to wczśniej, jak cieplej to może pojadę jakąś okrężną drogą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 jest bardzo slisko dlatego odradzam Wam pzryjezdzanie teraz na motocyklach. Ja tradycyjnie bede komunikacja miejska :buttrock: ( wole nie ryzykowac :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Dzisiaj zbieracie się w 2oo ??hmmm......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Rebel bede mial laptopa to pokaze Ci foty :clap: WbijajJa jestem teraz gdzies miedzy Grojecka a Fiutkensa moze ktos w kierunku 2oo jedzie ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Turtel i ja poczekaliśmy trochę, ale nikt więcej się nie zjawił, więc po herbatce zrobiliśmy lansową rundkę po city :crossy: Było nieźle - parę pustawych prostych, kilka uślizgów tyłem, trochę utknęliśmy na światłach. Poza tym banan na twarzy i całkiem ciepło i przyczepnie, wbrew pozorom :P :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 ja bylem o 19:50 i nikogo nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 No to się minęliśmy o minuty, bo o 19:45 ruszałem spod 2oo na umówione spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi