turtel Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 no w pizzeri, ona ma bezpiecznik, o 10:30 wyrzucają na bruk :notworthy:Ale pizzeria nie jest jedynym lokalem w okolicy, wiec wyrzucenie z niej nie przeszkadza w przeniesieniu się gdzieś indziej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 przeszkadza, bo w piątek od rana rajd enduro na borki, trzeba być wyspanym i niczego nie zapomnieć :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 W takim razie widzimy sie w czwartek !! o godz 19. MARCIN ZAREZERWUJ STOLIK TAKI WIEKSZY !!! Belgu bede jechac metrem to moze zgadamy sie i na politechnice stykniemy sie i pojedziemy zabierajac innych po drodze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 przeszkadza, bo w piątek od rana rajd enduro na borki, trzeba być wyspanym i niczego nie zapomnieć :crossy:przede wszystkim trzeba nie zapomnieć pójść do pracy.... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 przeszkadza, bo w piątek od rana rajd enduro na borki, trzeba być wyspanym i niczego nie zapomnieć :DA ty myślisz że gdzieś tam na bezdrożach będą kazali dmuchać? :notworthy: p.s. Pozatym to "tylko" 150 km w terenie :D :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) edit. CZWARTEK O 19:00 na KABATACH!!! OBECNOSC OBOWIAZKOWA Edytowane 14 Listopada 2007 przez Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 rezerwacja zrobiona, niestety robią na max 8 osób, ale to się coś dostawi, jak będzie nas więcej. Ja się mogę spóźnić, bo cholera jeszcze się nie spakowałem w Borki :buttrock: ale mam nadzieję, że będę punktualnie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 No to bedziemy z Mariolka...Waldi nie wiem dokladnie o ktorej bede jechac bo to zalezne od powrotu do domu z pracy...Generalnie to pewnie ok. 18.45 z Politechniki powinnismy ruszac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 no to super,ze w koncu potwierdzilo sie wszystko. Zadzwonie Belgu do Ciebie jak bede jechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 a ja wpadnę na godzinkę na herbatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 A ja chciałem zauważyć, że temat jest "wypad do 2oo" a nie "wypad na jakieś zadupie na kabatach" ;) :biggrin:. W związku z czym w ramach protestu bojkotuje dzisiejsze spotkanie :icon_mrgreen:. Tak poważnie to chętnie bym się z Wami spotkał, ale dotarcie tam sposobem innym niż :biggrin: to dla mnie przynajmniej półtorej godziny w jedną stronę, więc postuluję następnym razem jednak powrót do 2oo :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 2oo dobre ale latem kiedy jest cieplo i mozna usiasc na zewnatrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) A może by tak dzisiaj (środa) do 2oo, 18-19, herbata a później jakieś śmiganko? :D Jutro (czwartek) też może być, z tym, że dzisiaj pogoda gwarantowana, a jutro zobaczymy jutro. :) Edytowane 21 Listopada 2007 przez Fiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dzisiaj mam w planach odkurzenie xjoty i przetestowanie, jak się jeździ i czy jutro się wybierać do 2oo na :) czy innym środkiem transportu... ale w sumie jak lepiej przetestować czy da się jechać do 2oo niż właśnie jadąc do 2oo :D. Może podjadę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dzisiaj mam w planach odkurzenie xjoty i przetestowanie, jak się jeździ i czy jutro się wybierać do 2oo na :crossy: czy innym środkiem transportu... ale w sumie jak lepiej przetestować czy da się jechać do 2oo niż właśnie jadąc do 2oo :). Może podjadę... Ja sie juz zgarazowalem, moto umyte, akumulator wyjety wiec raczej pasuje z :crossy: ale moze 4oo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi