Peterek Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 Kto dziś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tango Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A moze ktos sie dzis wybiera? Poznalbym w koncu ta szanowna grupe motocyklowa ;) Bylem w piatek, ale bylo pustawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Pogoda taka pniękna, że może jutro jakieś piwko w kołach? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Gdzieś już pisałem, że to słuszna koncepcja. Powinienem być gdzieś tak ok. 20-20:30 na piwko... albo i kilka ;) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Taaaaa... skoro pogoda barowa to trza do baru... :flesje: Ale mnie pasuje od razu po fabryce, czyli po 18 bo jak trafię wcześniej do domu, to grozi mi przykucie łańcuchem :icon_rolleyes: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Taaaaa... skoro pogoda barowa to trza do baru... :flesje: Ale mnie pasuje od razu po fabryce, czyli po 18 bo jak trafię wcześniej do domu, to grozi mi przykucie łańcuchem :icon_rolleyes: :biggrin: te szwagier... Basia taka grozna czy takie fantazje S/M ma?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Czekaj szwagier, czekaj... czas pokaże jak i Ty będziesz unikał łańcucha... :icon_twisted: edit po 4-ech godz: Hehe... no i szwagier został przykuty... :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Edytowane 22 Listopada 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 22 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 (edytowane) Dawno sie tak nie ubawiłem... :D PS. To kiedy idziemy zapolować na kaczki? Edytowane 22 Listopada 2008 przez Yaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Dobrze było :)... w ostatniej chwili zdążyłem na ostatni nocny autobus do domu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2008 Czekaj szwagier, czekaj... czas pokaże jak i Ty będziesz unikał łańcucha... :icon_twisted: edit po 4-ech godz: Hehe... no i szwagier został przykuty... :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Nie przykuty tylko bawil sie na imprezce pepkowej kolegi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Do konca lutego siedze w Pruszkowie. Kiedy organizujecie te spotkania w 2oo? Byłaby okazja do zrehabilitowania sie po poprzednim wybryku w Rock`n`Rollu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Może jutro? Ale to się jeszcze obaczy... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 W sezonie zbierali sie wszyscy w Czwartki :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 A pod koniec sezonu rybkowicze zjeżdżali w środy jak co środy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 A jak tam sie dostac z Pruszkowa? Jakieś metro tu jeździ ;)? Czy jakaś inna Olsenowa ZKM-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi