zappa Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Byłem jakoś przed 16.00 pod 2oo na 2oo i pocałowałem klamkę... ;) Byłem za wcześnie?? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Byłem jakoś przed 16.00 pod 2oo na 2oo i pocałowałem klamkę... ;) Byłem za wcześnie?? :icon_mrgreen:ło matko! kół przed 18 raczej nie otwierają :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 ano... otwieraja o 18.00 i czesto o tej porze jest pusto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 No sądziłem że przynajmniej w ten szczególny weekend będą chcieli choć na soczkach i grillowanej kiełbie zarobić. W końcu trochę ludu z okolycy do stolycy zawitało, a wierzcie mi... mimo takiej godziny nie ja jedyny dobijałem się do drzwi... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 ja dzisiaj podjade zobaczyc co sie dzieje tak po 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja byłem dzisiaj od 18 do 20 , wypiliśmy z Magdą po 2 bronki i do domu, było spokojnie choć co jakiś czas podjeżdzały jakieś motocajkle :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 jakas tam frekwencja jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Od 19:45-20:00 będe :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Od 19:45-20:00 będe :banghead: nie wierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 No byłem, spotkałem pare osób i pojechałem :banghead: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A 4-go w niedziele ktos bedzie moze? :lapad: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 jak będę żywy i w jednym kawałku to czemu nie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 W Niedziele to ja pewnie będe umierał :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 W Niedziele to ja pewnie będe umierał :icon_biggrin:Pewnie juz sie nie mozesz doczekac :wink: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 już wiem, że w niedzielę nie moge :biggrin: urodziny bratowej, rocznica ich ślubu i zjazd rodzinny. Ale coś wymyślimy na pewno :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi