jannikiel Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Trzeba dodac w Swiecie 2 kol w Niemczech- bo jakos w mistrzostwach swiata- slabo mu szlo- a Rohl to inna para kaloszy o wiele bardziej znany na swiecie...zresza pewnie my dwaj na tym forum wogole wiemy kto to Dane :-)) . I tak czuje respekt i chyle czola przed Doktorem(tak, tak facet ma tytul doktora) Denem w przeciwienstwie do tzw Doctora:-)).Ale co tu bedziemy sie licytowac- akurat taki test zrobili i tak wyszlo- zeby Danowi nie zgrabialy palce od zimna pokazalby wiecej :icon_mrgreen: ...A swoja droga "chlopaki" sie trzymaja :buttrock: :clap: Pozdr. Janek Klekotek 748 S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceBear Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Uważam że ciekawym porównaniem byłoby gdyby panowie przejechali po 2 kółka z zamianą pojazdów, suma czasów i wtedy mogło by być ciekawie :) Pewnie nie było by to porównanie ani czy któryś z pojazdów jest szybszy ani czy któryś kierowca jest lepszy ale widowisko chyba większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majusz Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 A ja napisze od siebie że zawsze jak przeciskam sie miedzy puszkami w korku i 1wsze stoji BMW <każdy rocznik> to chce sie ze mną ścigać jak stane obok. Mój Stary ale jary GS zwany Zuzią jest chyba dla nich jak motorynka albo cos. No ale cóż, zawsze zostają w tyle i to jest ważne :icon_twisted: Tylko ja mam takei szczescie do kierowców BMW czy wy też :icon_twisted: ?? pozdrawiam :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatajacek Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 A ja napisze od siebie że zawsze jak przeciskam sie miedzy puszkami w korku i 1wsze stoji BMW <każdy rocznik> to chce sie ze mną ścigać jak stane obok. Mój Stary ale jary GS zwany Zuzią jest chyba dla nich jak motorynka albo cos. No ale cóż, zawsze zostają w tyle i to jest ważne :lalag: Tylko ja mam takei szczescie do kierowców BMW czy wy też :buttrock: ?? pozdrawiam :P No, moze, nie tylko Ty. Ja tez. I ks-rider, mysle, czasem. I patrz. Szok. Ja, jak chce, tez jestem pierwszy. I mysle ze ks-rider tez. No, motocykle gora. :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 (edytowane) Uważam że ciekawym porównaniem byłoby gdyby panowie przejechali po 2 kółka z zamianą pojazdów, suma czasów i wtedy mogło by być ciekawie :evil: Pewnie nie było by to porównanie ani czy któryś z pojazdów jest szybszy ani czy któryś kierowca jest lepszy ale widowisko chyba większe. Osobiscie jestem ciekawy czy Walter Röhrl w ogole ma PJ kat. A ? Jezeli nie umie jezdzic motocyklem to raczej nie mialoby to sensu. To tak jakby kazac hydraulikowi murowac a murazowi kanalize robic co to pokaze ? No, moze, nie tylko Ty. Ja tez. I ks-rider, mysle, czasem. I patrz. Szok. Ja, jak chce, tez jestem pierwszy. I mysle ze ks-rider tez. No, motocykle gora. :wink: Szczerze mowiac mi to dynda, jak ktos chce sie dowartosciowac to prosze bardzo niech czuje sie lepiej, przez reszte dnia czy nadstepny miesiac :icon_mrgreen: . Swiadomosc mojego momentu obrotowego wystarcza mi calkowicie :icon_mrgreen: :clap: Edytowane 29 Września 2007 przez ks-rider Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 A ja napisze od siebie że zawsze jak przeciskam sie miedzy puszkami w korku i 1wsze stoji BMW <każdy rocznik> to chce sie ze mną ścigać jak stane obok. Mój Stary ale jary GS zwany Zuzią jest chyba dla nich jak motorynka albo cos. No ale cóż, zawsze zostają w tyle i to jest ważne :) Tylko ja mam takei szczescie do kierowców BMW czy wy też :biggrin: ?? pozdrawiam :) Mnie nie zdarzyło na swiatłach, może dlatego, ze widzą napis 1300 ;) Ale fakt faktem są debile, że próbują się mnie trzymać. Wówczas zwalniam tak, aby ten ktoś mnie wyprzedził... Nie chcę aby jakiś debil wjechał mi w d..pę... bo łaskaw nie wyhamował... kiedyś raz słyszałem pisk opon z tyłu, za mną i mało co we mnie przyp... nie toleruję takiej rywalizacji... A wracając do tematu - motocykl vs samochód - było, jest i będzie zawsze porównywanie tych pojazdów, czy to ma sens czy nie. Na stronach toru wyścigowego w Poznaniu to raczej samochody maiły lepszy wynik... gdzies też było o tym mowa na forum... Mnie sprawia więcej przyjemności motocykl i to się liczy, ale też frajdą jest jazda samochodem co ma 500KM, i tego też nie da się ukryć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Trudno zeby sportowy motocykl kosztowal wiecej niz sportowa puszka. A bez sesnu to jest porownywanie cbr 1000 z np chevroletem lacetti, corsa itp. bo przeciez sa w podobnej cenie. Sam konflikt powoduja slepy. Motocykl bedzie wolniejszy, a jesli ktos nie umie sie z tym pogodzic i nie widzi zalet przebijajacych ten fakt to moze powinien jezdzic tylko puszka. dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Ja nie rozumiem takich porównań. Z góry wiadomo, że nawet Bugatti Veyron nie przyspiesza do 100 km/h jak motocykl ale ciągle porównują. Wiadomo, że na torze dla motocykla będzie wolniej z oczywistych powodów - winkle, przyczepność. Ale o czym my w ogóle Panowie rozmawiamy. Gdzie cztery kółka a gdzie dwa. Dziewczynki się ścigają na 4 :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi