Kirek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Postaram się być. Jak to może wyglądać czasowo? Nie mialem jeszcze okazji jechać na taką wycieczkę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Postaram się być. Jak to może wyglądać czasowo? Nie mialem jeszcze okazji jechać na taką wycieczkę :-) Sądzę, że do godz. 18.00 wrócimy - zależy ile zrobimy postojów (to ustalimy na miejscu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Jeśli ktoś jest zainteresowany wyjazdem będę ok 12.30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaQ Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Byłem na BP o 12:30, niestety nikogo nie wypatrzyłem - moze miejsce pomylilem albo powinienem poczekac dluzej, ale po 10 minutach czekania pot mnie juz oblewal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Ja też dziękuję za wspólny przelot.A co do tego jak On to wyczaił to spoko :lapad: tylko jak On się nie zgubił,ja nie wiedziałem gdzie jestem przez jakieś 70% trasy :D Ale okolica ładna i asfalt też.Tylko Kuba pewnie się troszkę źle czuł gdy widział,że niektóre winkle brałem trochę wolniej i musiał zwalniać. pozdrawiam spoksik pinas, nie bylo zle, a poza tym z plecakiem wiesz jak sie jezdzi... no i jak ten wypad do wegrowa? ja caly weekend poza warszawa bylem i ustawic sie nie moglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 no i jak ten wypad do wegrowa? ja caly weekend poza warszawa bylem i ustawic sie nie moglem Wyjazd się udał (pojechałem sam), pogoda dopisała, samochody również - było ich bardzo mało na trasie :) , trasa bardzo ciekawa - liczne interesujące zakręty jak również proste (niezły asfalt). Po małych modyfikacjach długość trasy wyniosła 307 km. Za tydzień powtórka :wink: , jeśli pogoda dopisze. Pozdrawiam Marcin PS. Jutro robię tą trasę wtorkową (ok. 100 km.) pisze się ktoś :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Pisze się ktoś na sobotę (06.10), Trasa: Nieporęt-Beniaminów-Radzymin-Jadów-Pniewnik-Liw-Węgrów-Stara Wieś-Wyszków-Pułtusk-Nasielsk-Dębe-Warszawa (ok. 250 km). Wyjazd 11.30 - 12.00 do uzgodnienia, spotkanie na stacji BP- Modlińska w stronę Legionowa (na przeciwko Mdonalda). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 szkoda ze dopiero teraz zobaczyłem ten post. plooskva chcial polatać dzis i dzwonil do mnie wczoraj w tej sprawie. no trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 czy koledzy z Tarchomina już odstawili sprzęty do garażów pod kołderki ?nikt nie organizuje juz przelotów w okolicach wawki w najbliższ weekend ? Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan222 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 sima a może ruszysz z nami w sobotę w trasę jazda w większości na choperach :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 w sobotę chętnie. ma być ładna pogoda :buttrock: gdzie ciągniecie na tych choperkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 czy koledzy z Tarchomina już odstawili sprzęty do garażów pod kołderki ?nikt nie organizuje juz przelotów w okolicach wawki w najbliższ weekend ? Jacek Jeśli jesteś zainteresowany to w niedzielę możemy wybrać się w okolice wawy ok. 100 km, dobry asfalt, drogi boczne więc mało katamaranów :icon_mrgreen: PS. a może piątek tak ok. 17.30, mały przelocik tak z 60 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 pasi taki mały przelocik w piątek.co prawda o tej porze jest już ciemno ale spokojne toczenie się powinno być OK.żeby się umówić proponuję kontakt na kom. +788 254 920 - najlepiej SMS'kiem może jeszcze ktoś chętny ? :icon_mrgreen: jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin2 Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 W niedzielę jeśli dopisze pogoda wybieram się na wycieczkę trasą: Nieporęt-Beniaminów-Radzymin-Jadów-Pniewnik-Liw-Węgrów-Stara Wieś-Wyszków-Pułtusk-Nasielsk-Dębe-Warszawa (ok. 300 km). Wyjazd ok. godz. 12.00 , jeśli jest ktoś chętny spotkanie na stacji benzynowej BP ul. Modlińska przy ratuszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
outalien Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 aloha,... też szukam ludzików z tarchomina, ale na off road, wzdłuż wisły/choszczówka i te okolice. na przełomie roku ma być ciepło ... wiec kałuże rozmarzna... takie mam plany... moto od 2 tyg. stygnie:-(outaps. widziałem ślady, chyba że to były moje...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi