Adam Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Marcin żone wyśle na głosowanie i zrobi bibe:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Marcin żone wyśle na głosowanie i zrobi bibe:]To będzie krótka ale szybka BIBKA :wink: albo głosowanie się przedłuży do .... PONIEDZIAŁKU?MARCIN--- która opcja ma szanse powodzenia?No jeszcze Marcin moze pójść na głosowanie i dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo bardzo wypełniać te karteczki :wink: POZDRAWIAM A tak w ogóle - czy imprezy muszą być ONLY IN WARSAW?Lublin też się nadaje :biggrin: Może skorzystacie- jest gdzie szaleć , spać i opróżniać nadmiar zgromadzonych w żołądku i nie tylko tu, trunków, :flesje: , żywności etc. ZAPRASZAMY---- jeszcze w pazdzierniku albo w innym terminie. P.S. Ognisko też można rozpalić--- w ogrodzie :P Mam nadzieje ,że IGOR nie upiecze moich jamników--- bo ja Go upiekę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Lublin też się nadaje :wink: Może skorzystacie- jest gdzie szaleć , spać i opróżniać nadmiar zgromadzonych w żołądku i nie tylko tu, trunków, :wink: , żywności etc.ZAPRASZAMY---- jeszcze w pazdzierniku albo w innym terminie. Hmm... nic tylko jechac :flesje: Mam nadzieje ,że IGOR nie upiecze moich jamników--- bo ja Go upiekęNulka... nie obiecuj Igorowi pieszczot :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 no Nulka... sama sie wkopałaś :flesje: to kiedy mamy przyjechać? za 2 tygodnie? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja się nie wkopałam--- propozycja jest POWAŻNA P R Z Y J E Ż D Ż A J C I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Termin do uzgodnienia :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 toteż i ja poważnie pytam :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 W tym towarzystwie nie trzeba dwa razy powtarzać :flesje: :biggrin: Marcin już się o tym przekonał :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Ja się nie wkopałam--- propozycja jest POWAŻNA P R Z Y J E Ż D Ż A J C I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Termin do uzgodnienia :flesje: :wink:masz pensjonat czy jak? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 AŚKA------------- FOTKI Z BOREK!!!!!!!!!! http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/BORKI2007r210923092007r Belgu---- dom z ogrodem tylko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Co do powtórki to najlepiej 31 grudnia - polączymy z nowym rokiem :notworthy: - po fotkach widac,że było fajnie... no bo jak miało byc? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 AŚKA------------- FOTKI Z BOREK!!!!!!!!!! http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/BORKI2007r210923092007rWreszcie mam jakieś pojęcie o tym co się działo pod moim domkiem gdy mnie tam nie było ;)... tylko kurczę... co ja wtedy robiłem :cool: :icon_evil: :( ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 AŚKA------------- FOTKI Z BOREK!!!!!!!!!! http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/BORKI2007r210923092007r Belgu---- dom z ogrodem tylko! haha Nulka foty zajebioza, mam mega sesję zdjęciową :icon_evil: będzie co dzieciom pokazywać :buttrock: za 8 miesięcy :icon_idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 haha Nulka foty zajebioza, mam mega sesję zdjęciową :buttrock: będzie co dzieciom pokazywać :rolleyes: za 8 miesięcy :clap:Marcin--- tatusiem będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Niektóre dzieci to mają dobrze, mamusia z cyckiem, tatuś z cyckiem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Marcin--- tatusiem będziesz? no wiesz w borkach się działo ;) kto wie co z tego wyjdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi