Nostradamus Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 o Buła to gdzieś się wywalił że pękła Ci owiewka z tyłu?? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Czy ta część forum jest dostępna dla niepełnoletnich? :icon_question: :icon_question: Haha o czym Ty pomyślałeś?? :icon_question: :icon_question: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Spam o 8 rano? Czemu nie ;} a to dlatego ze kocham moja NIUNIE Widzieliśmy :icon_question: Tak bardzo ze nawet po pijaku musiales sie bryknąć :icon_question: A tak w ogóle będę bardzo oryginalny i napiszę... pier*olcie się Coooo!? PS. Jest ktoś kto o tym nie wie :->?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ciekawe kiedy Temat zamkną :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Marku tylko nam stracha napędziłeś i tyle, ale w tym spamie nie doczytałam jak tam ręka?? coś słyszałam że złamana a wieczorkiem jeszcze tak zacięcie nią piwko otwierałeś.....pozdrawiam i życzę zdrówka i pewnie do zobaczenia w 2 oo no i wolne w pracy było chyba :crossy: jak na życzenie Hej, Tak reka zlamana i to wlasciwie tyle, reszta przechodzi. W pracy nawet 2 dni wolnego dostalem:) ale juz sie laba skonczyla i tyram od rana. Pewnie ze do zobaczenia asap:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 czemu mieli by zamykać temat :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 lewą ręką piwa dziś podnieść nie mógł biedaczek, a lewa to jego sprawniejsza ręka. Podobno :crossy: 4 tygodnie bez jeżdzenia na moto, czyli pewnie niedługo go zobaczymy na dragstarze :crossy: Ale dzielnie dawalem rade prawa! Pewnie ze niedlugo wsiadam, juz sie nie moge doczekac, a Wy jezdzicie po tej Wawie i tylko ludzi wkurzacie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 no fajnie wczoraj bylo.. tylko szkoda ze ja na prochach :/chlopaki... listkowi cos dosypywaliscie do piwa?bo chyba po 4 walneliscie, a mi sie listek platal pod nogami.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 przestał palić, na mnie jak przestałem palić, też piwo dziwnie działało :] ale wódeczka standardowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 przestał palić, na mnie jak przestałem palić, też piwo dziwnie działało :] ale wódeczka standardowo :) Dlatego ciagle pale zeby nie miec takich przypadkow:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Wr0na co ty gadasz plątały ci się nogi o telefon dosłownie całą drogę tylko sms i nic tylko sms Chyba wstydził sie przy mnie zadzwonić tylko mam nadzieje że do koleżanki no wiecie rozumiecie he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Wr0na co ty gadasz plątały ci się nogi o telefon dosłownie całą drogę tylko sms i nic tylko sms Chyba wstydził sie przy mnie zadzwonić tylko mam nadzieje że do koleżanki no wiecie rozumiecie he he he nie tylko przy tobie :icon_twisted: na piwie też tylko smsy słał i słał :biggrin: Pewnie się bał, że ktoś go nagra :) Edytowane 26 Września 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 nie tylko przy tobie :icon_twisted: na piwie też tylko smsy słał i słał :biggrin: Wrona ma mobilny romans:)) Widze ze wszyscy maja nowe avatary Borkowe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Wrona ma mobilny romans:)) Widze ze wszyscy maja nowe avatary Borkowe:) A nie wszyscy---- WRONA ma cały czas ten sam :biggrin: MARIANI - jak Twoja łapka ( szczególnie paluszek) :icon_twisted: MARCIN SF ---- ale ty jesteś skromny ( patrz Mister Forum ) :P A za te SZYSZUNIE latające w powietrzu ;) Moi ludzie Cię namierzą , dostarczą do mnie w bagażnikua ja Ci już karę wymyśle :) ;) P.S. Zostawcie WRONIASTEGO !On jest taki ....... ZAJEBOSKI ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 A nie wszyscy---- WRONA ma cały czas ten sam :biggrin: MARIANI - jak Twoja łapka ( szczególnie paluszek) :icon_twisted: MARCIN SF ---- ale ty jesteś skromny ( patrz Mister Forum ) :cool: A za te SZYSZUNIE latające w powietrzu :evil: Moi ludzie Cię namierzą , dostarczą do mnie w bagażnikua ja Ci już karę wymyśle :) :P P.S. Zostawcie WRONIASTEGO !On jest taki ....... ZAJEBOSKI ;) Hej - polamany niestety:( Gdybym wystartowal w wyborach to bym wygral a tak to Marcin ma jakies szanse ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi