cezsek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Troche malo sie na zlocie dzialo????Na pewno byłeś w Borkach??? Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 dziękuję wszystkim, za mega fajną imrezę i za to że ze mną wytrzymaliście. Grupie z którą wracałem, za bezpieczny powrót. Przepraszam, że wam uciekłem, ale już mi się nie chciało bawić we Freda Flinstona przy ruszaniu motocyklem. Nie wiem, czy pojawię się w 2oo gdyż, nie mam linki sprzęgła :icon_mrgreen: może samochodem przyjadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Florki dojechały.o której w 2oo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Było zajefanie... dzięki wszystkim za super zabawę. Szczególne pozdrowienia dla tych którzy także wyglebili, w moim przypadku obyło się całkowicie bez strat, no i prawie nikt nie widział ;)Do zobaczenia w 2oo jakoś niebawem mam nadzieję, dziś mnie będzie... szkoda, że nie wiedziałem wcześniej że chcecie się spotkać to bym nie pił po powrocie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadriss Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 tyż dojechałem. Już jestem wypachniony nakarmiony i nawet przytulony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loluch Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Adam, tu nie chodzi o kręcenie się przy sprzętach, bo moim i tak by nikt nie odjechał ;) :icon_rolleyes: , bo rozrusznik ledwo dycha, tylko chodzi o nie katowanie sprzętów o 2 - 3 w nocy :P , jest od tego dzień a nie noc, ale szczegół techniczny. Pomijając to, było zajebiście, bawiłem się dobrze. Gratulacje i dzięki za organizację, pierwszorzędna :P Do zobaczyska. Edytowane 23 Września 2007 przez loluch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekimm Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 no i ja w końcu dotarłem z ABG ciezko się jechało bo w połowie drogi dogonił nas kac :icon_rolleyes: było zajebiście dzięki Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Czekamy na pierwsze fotki :icon_rolleyes: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Dzięki Wszystkim :icon_rolleyes: Miło było zabaczyć mordki znane i te właśnie poznane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 No dobra to tu też napisze Adam spoko . sie spisałeś... Dzieki za impreze i sorki za buredel na stole :P Wszystkie gnaty mnie napieraja ...ale tak to jest jak sie pompuje Materac po pijaku do połowy.. to sieczłowiek budzi na podłodze... :banghead: :icon_rolleyes: Ale dobrze było tylko jakieś takei ,,zmęczenie materiału" u mnie wystąpiło w sobote......... :biggrin: ;) Dzięki Wszystkim :) Miło było zabaczyć mordki znane i te właśnie poznane :) No własnei o której to sie przyjeżdża na zlocik co........... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 23 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 dziekuje wszystkim za towarzystwo...dziekuje osobom, ktore opiekowaly sie Marcinem SF, kiedy znikal z mojego pola widzenia. kolegom z domku 5, dziekuje za poranny koncert na cztery armatury... aaa.. 'dziekuje' Klaudi, za to ze pojechal tak szybko ze nie zdazylem odebrac serwisowki :P :P :biggrin: jeszcze Cie dopadne!! Lisena, Sadek, KaZet, Mariani (ty swirze), Marcin SFdzieki za podroz.. musialem sie zatrzymac, bo jednak nawet w sloncu, przy predkosci 120 moje nogi i dlonie zamarzaja... doszlo do tego ze musialem sie zatrzymac, aby sie upewnic ze nadal jestem facetem...w porannym koncercie tylko dwie ucestniczylytrzeciej padlo ako, ale pozniej tez zagrala :icon_rolleyes: reszta zagrala pozniej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W domku. Dzieki za miłe towarzystwo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) Było zajebiście... ;}Rewelacyjnie się bawiłam i żałowałam, że musiałam stamtąd wyjeżdżać ;}Jak tylko wjechałam do wawy, miałam ochote zawrócić :icon_rolleyes: pozdrawiam współlokatorów i wszystkich, z którymi się świetnie bawiłam ;} specjalnie dla Adama i B@rtka: pierd**cie sie : P Edytowane 23 Września 2007 przez Lisena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 W wyniku kombinacji alpejskich, odłączyłam się od grupy i pojechałam... sama. :P I żałuj ;) . Z Florkami przelansowaliśmy się "szlakiem koziej dupy" przez Niewiadów, Łyszkowice, Nieborów i obiad w Paprotni.Fajnie było ................ :icon_rolleyes: . Szkoda, że to już chyba ostatni zlot w sezonie :P .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 No własnei o której to sie przyjeżdża na zlocik co........... :icon_mrgreen: Mam nadzieję, ze poprzestaniesz na naganie wzrokowej... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi