damianio Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Witam. Po rozgrzaniu silnika mam problemy z odpaleniem go, czasami strzela z wydechu. Zimny pali na dotyk. Cbr f2 93r. Co robic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Sprawdzić dokładnie luzy zaworowe. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 niewiem czy to pomoze ale w moim mtx - ie miałem podobny problem i pomogła wymiana śweicy :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 niewiem czy to pomoze ale w moim mtx - ie miałem podobny problem i pomogła wymiana śweicy no niestety nie pomoze :icon_mrgreen: , tak jak poprzednik radziej zawory sa do wyregulowania ( najprawdopodniej zawory ssace sa podparte :notworthy:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianio Opublikowano 24 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 droga taka impreza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 z 250zł w warsztacie moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianio Opublikowano 29 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Czy to na bank to?? Teraz nie chcial mi odpalic zimny. Z popychu odpala i jak juz chodzi to sie normalnie jezdzi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 na odległosć nic nie jest na pewno :biggrin:przyjedź... wykręcimy razem świece, sprawdzimy gaźniki i zawory to Ci będę mógł powiedzieć co "na pewno" jest nei tak :flesje: czyli sprawdź sam to co możesz.. świece, kable, fajki a jak nic nie da to do mechaniora :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi