michal_dh Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Tak jak w temacie :D przy glebie rozwalila mi sie chlodnica ;) jest wyciek przy mocowaniu do ramy jak to uszczelnic ?? Koncentrat midlanda zalatwi sprawe ?? Prosze o pomoc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 po pierwsze to jaki duży wyciek??jak szczelina jest duża, tzn z pół milimetra to już żadne zalepiacze dodawane do cieczy nic nie dadzą.trzeba będzie spawać, ew kleić jakimś dziadostwem do takich rzeczy. Kupowałem kiedyą takie dwuskładnikowe coś do klejenia misek olejowych i chłodnic... zapytaj w motoryzacyjnym (choćby samochodowym) i coś Ci tam dadzą odpowiedniego.ale ogólnie takiego "pyziania" nie polecam bo to tylko robota na "opie**ol" jest :/jak ma być porządnie.. i to jeszcze w enduraku gdzie często glebujesz ot tylko spawanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 dasz ok 10 zł za spawanie i problem z niknie, a kleje kosztuja wiecej i nie wiadomo kiedy sie rozpadnie, możesz sprubować zlutować ale.... właśnie decyzja nalezy do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 No i chyba oddam do spawania bo to nie ma innej opcji... Tylko ciekaw jestem jak oni maja to zespawac ? Te blaszki co mi sie polamaly i poodginaly w jedna calosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 spokojna Twoja...sam oddawąłem ostatnio chłodnicę od samochodu(miałem dzwonik lekki.. ) i pospawali może nie łądnie ale za to w pełni funkcjonalnie i nic nie cieknie :icon_eek:musisz tylko oddać do zakładu gdzie sę specjalizują w chłodnicach! w innych miejscach za duże ryzyko spaprania chłodnicy :/ ps: dyszka to trochę za mało będzie, ale jeśli pół chłodnicy nie masz rozprute to w 30-40zł powinno się zmieścić :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 22 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Tylko gdzie ja taki zaklad znajde :icon_mrgreen: nie no nie mam pol chlodnicy jakie :icon_eek: jakies 2-3 cm :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Chcesz powiedziec ze w powaznym miescie Zamosciu nie ma zakladu naprawy chlodnic ???Panorama Firm w reke i nie zadawaj glupich pytan :) Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio17 Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 to se ją zalutuj albo daj do zakładu i problem z glowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Sorry ale już nie moge czytać tych twoich postów, piszesz w tematach które są już rozwiązane i to jeszcze bez sensu, jak chcesz sobie ponabijać posty to pisz chociaż coś rozsądnego, a nie na chama piszesz w każdym temacie żeby mieć tylko jak najwięcej, nie rozumiem takiego czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi