Bartek.M Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 http://moto.allegro.pl/item247544811_sklad...a_konesera.html znalazłem coś takiego, czy ktoś wie jakie moto posłużyły za dawców dla tej konstrukcji? Ciekawy jest ten trapezowy przód i silnik chłodzony cieczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loopy1 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Pisze, że ti IFA BK 350, a właściwie niektóre elementy od ramy poczynając. Zastanawia mnie tylko ten silnik. Z czego to ustrojstwo jest wyjęte? Niezle komponuje sie w motocykl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Nawet mi się podoba :P :biggrin: Ciekawe gdzie ma pompę i chłodnicę?Szkoda że bez papierów :) Może jednak komuś się uda go jakoś zarejestrować...Mam nadzieję że go kiedyś zobaczymy na jakimś zlocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 daloby sie zarejestrowac jako własna konstrukcje.coprawda wymagania przegladu sa dosc wygorowane ale da sie cos takiego zrobic. tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Ciekawie to wygląda;Szczególnie widzi mi się ten przód ze wszystkimi detalami. Ciekaw jestem z czego został wyjęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi