mariani Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Witam, Ponizej ciekawy link pokazujacy jak prawidlowo jezdzic w kolumnie. W perspektywie dzisiejszego wyjazdu do Borek - bardzo pomocne http://www.sunsethog.com/groupRiding.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 znane, lubiane, praktykowane, ale zawsze przy takiej okazji warto przypomnieć :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 21 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Wiec wlasnie a ze okazja ku temu wyborna:) Wazne zeby w jednej kupie i w calosci dojechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Mimo ze nie jade z wami w tym roku,to dziekuje za owy link....rzecz bardzo pomocna i ciekawa! :) :lalag: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 swietny link, kazdy pwinien wpoic sobie te informacje... ja rowniez :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 :icon_biggrin: nie otwiera mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Bardzo pomocne, ale link był już na tym forum. Ale takie cośwarto przypominać i stosować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) pewnie, że warto... taki zbiór zasad powinien być przypięty, więc nie musiałoby wracać co jakiś czas na forum P.S.Większość rzeczy jest już tu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=3849&st=20 Edytowane 21 Września 2007 przez Maestro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Bardzo bym prosil o zbior takich przydatnych rzeczy w jednym temacie i przyklejenie go w odpowiednym dziale,pozwoli to uniknac postow typu"bylo" czy tez poszukaj tam czy siam...i besztania nowych uzytkownikow :) Najlepiej same porady(jakies linki...teksty,przyklady) bez zbednego gadania i spamu!Nic sie nie traci a chociaz bedzie jako taki porządek i pomozemy sobie wzajemnie.Tak mysle :icon_biggrin: Pozdrawiam :) P.STo tylko pomysl :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Bardzo ciekawy link. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Mariani jak ręka?? :icon_mrgreen: Na paradzie się jechało w porządku :icon_mrgreen: Ja trochę pomagałem KaroliniePink, bo nie miała prawego lusterka i musiałem robić tak, aby jechała po prawej stronie... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 No szkoda ze wczesniej nikt mi tego nie przypomniał... Może Marcin by sie nie zgubił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Może Marcin by sie nie zgubił :crossy:Marcin mi powiedział, że sie nie zgubił tylko poczekał za kimś na światłach ;) A to, że nie widział gdzie później jechać to już inny temat ;) Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 fajne to :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi