thepharaoh Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Witam, jestem totalnym laikiem w tej kwestii. Naprawdę mechanik to ze mnie żaden. Czy ktoś mógłby mi przybliżyć tą tematykę? Szukałem już takich tematów na forum, jednak nic nie udało mi się znaleść. Mile widziane linki do jakiś opisów wraz z fotkami, rysunkami. Poważnie panowie nawet nie wiem o co chodzi z gaźnikami, świecami, cylindrami, kranikami, itp a to są chyba podstawowe sprawy. Pomocy bo aż wstyd kobieta więcej wie chyba :bigrazz: pozdro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scitro Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Więc tak:Na początku było koło....hihihihi....Proponuję podejść do biblioteki publicznej i wypożyczyć coś na temat motocykli klasycznych, lub ogólnie silników spalinowych.A później w miarę rozwoju i przyswajania wiedzy, bedziesz pta o co Ci konkretnie chodzi.Pomocna może być również wyszukiwarka internetowa, gdzie wklepiesz interesujące cię zagadnienie.Pozdrawiam Cytuj www.ducati-klub.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 http://www.motoryzacja.infoksiazka.pl/ksiazki,Motocykle.html - Myślę, że tu znajdziesz odpowiednią pozycję dla siebie :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Polecam: "Silniki Spalinowe" Kijewskiego, tam masz wszystkie podstawy silników, co, jak, z czym.... Za grosze na allegro kupisz.A co do nowoczesnych silników, to np. w WKiŁ znajdziesz, ksiazki nie dla lajków bez podstaw.Ze starych pozycji - ABC Motocyklisty Majewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 kup sobie np jeżdzę motorowerem komar ;D powaga masz tam wszystkie podstawy wyłożone jak dla idioty Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 badz "motorowery romet" - jest tam ogar 200, 205, chyba komar i chart, wiec zarowno opisy zaplonow bezbateryjny jak i akumulatorowych Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thepharaoh Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 naprawde dzieki wielkie, szczegolnie za te odpowiedzi z konkretnymi tytułami, napewno coś dla siebie wybiorę z tego, dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi