Olsen Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4480495.html :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 To już norma u chińców. Oni niedawno smarta podrobili prawie identyko i przez to meraś się z nimi sądził, nie wiem kto wygrał ale napewno mesio i dobrze. http://www.autokrata.pl/lod/1417/chinskie_kopie/ O tu jest troche o tych podróbach. Najlepsze śmianie z podróby bmw i land cruisera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 mój przedmówca ma racje oni robia tak juz od dawna...ogladałem kiedys jakis program motoryzacyjny i pokazywali jakiegos chinczyka zaparkowali go na jakiejs ulicy i pytali przechodzacych ludzi jakie to auto wszyscy mówili ze mercedes... róznił sie tylko detalami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 a widzeliscie crash testy? tych podrobek?porazka . to sa jezdzace trumny Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 prędzej wyjde zywy z hayabusu :icon_twisted: heh niz zz takiego czegos bo inaczej tego nazwac nie mozna... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljan Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 a jedna marka w cjinach kupiła od audi koncesje na c3 100 (cygaro dla niezmotoryzowanych) i legalnie robią dawne auto - klasyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek 125 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 gdzies czytałem ze fiata pande tez podrobili...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 tak podrobili nawet widzialem zdjecie no jak 2 krople wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 widzac krasz testy chinczykow bal bym sie tym poruszac szybciej jak 30 kmn/h Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ja tam podobienstw nie widze, szczegolnie w podrobie smarta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Kupie sobie Maybacha i będe jeździć :biggrin: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 W chińskiej motoryzacji metoda 'ctlr+C' jest normalką. Ostatnio na onecie był artykuł i kilka zdjęć taki chińskich "nowości", aż się płakać chce.. :bigrazz: A co do crash testów...Na youtubie jest film z testów zderzeniowych Landwinda, w europie nie dostał by 1 gwiazdki...dach rozpruty miejsce pasażera zniknęło... :lalag: Nawet Opel Frontera z 1993r był lepszy od tego gówna...Najbardziej to mi szkoda jednak porządnych marek które wiele stracą na takich pseudo producentach.pzdr, bebu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi