Macias Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Nie chce nikogo obrażać ale z tego co czytam to masz troche chamski tan plecaczek jak można komuś buta dać za nic to jaest tak samo jak by tobie ktoś podjechał powiedzmy banda dresów w czarnych bejcach i by cie do rowu zepchneli oj nie ładnie nie ładnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Macias chyba nie zrozumiales ironi (moja wina, nie opisalem do konca sytuacji)... wiec tak: Wracalem z qmplem z treningu, bylismy zmeczeni, potluczeni :D i zrezygnowani ... jedziemy dluga droga ktora wydaje sie nie miec konca, az tu nagle nie wiadomo skad wyprzedza nas gosc na rowerku ... to co powiedzial moj kolega, bylo 100% ŻARTEM!!I nigdy ani ja, ani on bysmy czegos takiego nie zrobili ... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Aha to zmienia postać żeczy fakt nie wygladasz na sadyste :-) musieliście sie spoko zddziwić zresztą chyba kazdy by sie zdziwił że go jakiś gostek na rowerku wyprzedza musiało to prześmiesznie wyglądać :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 uehue...ale byloby widowiskowo...chociaz dla kolaza pewnie nie bardzo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 >wygladasz na sadyste A kim ty jestes aby mnie oceniac?!!! Znasz mnie osobiscie ... nie - a moze mi sie zdaje?! >uehue...ale byloby widowiskowo...chociaz dla kolaza pewnie nie bardzoRaczej nie, ale widowisko rodem z Formuly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Zaraz zaraz ja napisałem że NIE WYGLĄDASZ a nie że wyglądasz czytaj uważnie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 >Zaraz zaraz ja napisałem że NIE WYGLĄDASZ a nie że wyglądasz czytaj uważnie !!! Ops :!: Przepraszam ... wybacz :notworthy: gdy czytalem twojego posta prowadzilem "zywa dyskusje z qmpel" i mozliwe ze maly rabek zlosci przelalem na tego posta :notworthy: SORKA!Po za tym zmylily mnie braki przecinkow w zdaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macias Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 OK wybaczam i na następny raz bede pisał przecinki :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 kiedys jechalem z kumplem na rowerkach i jechal jakis koles na Jawce kiedy chcial wyprzedzic mojego kumpla to on sie zaczol z nim scigac i byl pierwszy za chiny go na tej Jawce nie mugl wyprzedzic koles mial niezlom kape ale wkoncu muj kumpel mu ustompil i tak musial skrencic w innom ulice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 19 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Ech, też pamiętam jeszcze wyścigi rowerem jak jeszcze byłęm bez bike'a. Na rowerze potrafiłem do***ie ale jakoś tak operowałem hamulcami że lekkim poślizgiem doszedłem do wewnętrznej zakrętu i rozpędzałem się dalej. Niepołamałem się dzięki "ręcznemu ESP" hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Ech' date=' też pamiętam jeszcze wyścigi rowerem jak jeszcze byłęm bez bike'a. Na rowerze potrafiłem do*** hmm... niewiarygodne, na jakim rowerze?Zjakiej gorki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rider Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Ale jedno mnie ucieszyło. na początku wakacji mogłem się rozbujać najwięcej do 35' date=' a pod koniec wakacji zapieprzałem 62,34km/h (dokładny wybik dzięki licznikowi Sigma Sport 800) [/quote']Chyba zgórki, z wiatrem i za autobusem :notworthy: Powyżej 55 na normalnych przerzutkach nie pojedziesz, no chyba, że masz kolarzówkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Ale jedno mnie ucieszyło. na początku wakacji mogłem się rozbujać najwięcej do 35' date=' a pod koniec wakacji zapieprzałem 62' date='34km/h (dokładny wybik dzięki licznikowi Sigma Sport 800) [/quote'']Chyba zgórki, z wiatrem i za autobusem :notworthy: Powyżej 55 na normalnych przerzutkach nie pojedziesz, no chyba, że masz kolarzówkę. Pozdrawiam cos mi sie zdaje ze kogos znowu ponosi fantazja ... :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 E tam jaka fantazja - Zeus poprostu ma w rowerze "nos" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 E tam jaka fantazja - Zeus poprostu ma w rowerze "nos" ;-) Hahaha :twisted: ... M16 masz u mnie browka :notworthy:.Swoja droga ja w otwartym kasku na tuaregu przy predkosci 70 km/h myslalem ze mi glowe urwie ... a ty mi wmawiasz ze 70 na cienkim, niestabilnym rowerku z gorki popylales i w dodatku w rowerowym kasku? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi