Mimo_ck Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 Ma ktoś może do sprzedania tłumik do Junaka(rybkę)?????z możliwie ładnym chromem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 15 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2002 A jak ktoś ma dwa to ja też poprosze. Jestem także zainteresowany kupnem ramki reflektora i to bardzo PILNIE :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulkan Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 W Dizmarze i Ś-M są ogłoszenia firm wytwarzających tłumiki i tym podobne części do motocykli zabytkowych. Cena tłumika rybki to ok.150PLN i 70PLN odpowiednio z chromem i bez chromu.Osobiście kupiłem taki tłumik chromowany i...bardzo mnie rozczarował. Chrom był położony bez polerowania powierzchni i był...nijaki kicha. Trzeba było go jeszcze raz pochromować... . Pewnie miałem pecha i źle trafiłem, bo widziałem też w sprzedaży tłumiki z bardzo ładną powloką galwaniczną. Gdybym teraz potrzebował tłumika, kupiłbym ,,surowy'' i oddał do galwanizerni. Masz pewność, że go przynajmniej wypolerują przed chromowaniem. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 23 Października 2002 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2002 Haha.. ramka zakupiona :lol: :lol: i to jaka :lol: został jeszcze tłumik i prędkościomierz :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 24 Października 2002 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2002 Kumpel kupił taki "chromowany" tłumik,po jakimś czasie przetarł go automaxem i dotarł się do gołej blachy.Bez komentarza................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorsześ Opublikowano 17 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2002 Pytanie do Wulkana ile sie teraz placi za uslugi galwanizacyjne?ile jest za cm2 czy jak to tam oni oplate pobieraja. Dorsześ - Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 18 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2002 Tłumiki rybki robią różni goście z ogłoszeń.Ten, którego znam, nazywa się FRUBA. Robił mi kierownicę do Urala i tłumiki (cygara/butelki) + kolanka. Kupowałem surowe, są bardzo ładnie wykonane, cen niestety nie pamiętam, ale nie były bardzo wygórowane. Facet nie zajmuje się galwanizacją, robi tylko surowe, ale na prawdę bardzo porządne. O jego talencie niech świadczy to, że znany mi (chyba największy w Polsce) sprowadzacz Rusków zaopatruje się w wydechy właśnie u Fruby. Numer telefonu zgubiłem, ale jest na pewno w Śm.A... facet robi też rybki ... i gmole, kierownice, stelaże itd. ...i nie zapłacił mi za reklamę ... :lol: :lol: :lol: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m67 Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 Bauer, a jaką rameczkę kupiłeś? Czyżby z daszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bauer Opublikowano 19 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2002 Tak właśnie!!!Rameczka jest z daszkiem i jest super (chocaż jeszcze przed chromowaniem).Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 20 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2002 A propos Fruby. Fruba też chromuje, robi to bardzo dobrze. Ceny niestety nie są już tak konkurencyjne, np. Cały układ wydechowy do ruska ( dwie rury wydatek dwa tłumiki) to wydatek rzędu 700 Pln. Może do junaka będzie dwa razy taniej, bo tylko jedna rura i jeden tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vx800 Opublikowano 25 Listopada 2002 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2002 Jest jeszcze konkurencja, facet nazywa się Hartman (nie wiem, czy tak się pisze, ale chyba) i ma warsztat na Służewiu w Warszawie. Jakby komuś były potrzebne detale, to poszukam adresu (jest na pewno w starych Śm, w nowych nie wiem. Chyba jest trochę tańszy). Pozdrawiam. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi